Μπορεί να είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για τις δραστηριότητες τους στον χώρο της μόδας και του αθλητισμού, αντίστοιχα, ωστόσο οι Μπέκαμ οφείλουν ένα σημαντικό μέρος της μεγάλης περιουσίας τους στις σωστές κτηματομεσιτικές επενδύσεις.

Το διάσημο ζευγάρι που ζει ανάμεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη έχει στην κατοχή του μία σειρά από πολυτελή σπίτια σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όχι μόνο προκειμένου να διατηρεί την ιδιωτικότητα του όταν ταξιδεύει, αλλά γιατί η αγορά ακινήτων αποτελεί μία πολύ δημοφιλή επενδυτική επιλογή ανάμεσα στους πλούσιους και ισχυρούς αυτού του κόσμου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατα δημοσιεύμετα η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μόλις απέκτησαν ένα ακόμα σπίτι. Αν και αυτό από μόνο του δεν αποτελεί ιδιαίτερη είδηση, το γεγονός ότι μιλάμε για το πιο ακριβό διαμέρισμα σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει τα πράγματα να αποκτούν νέο ενδιαφέρουν.

Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό διαμέρισμα, με ξεχωριστή αρχιτεκτονική αξία, αφού βρίσκεται στον εκπληκτικό ουρανοξύστη που σχεδίασε στη Φλόριντα η σπουδαία Ιρανή αρχιτέκτονας Ζάχα Χαντίντ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2016. 

Η Χαντίντ ονόμασε το έργο της "Οne Thousand Museum" και πρόκειται για έναν πανύψηλο ουρανοξύστη ύψους 215 μέτρων, ο οποίος διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα, η οποία συνδέεται απευθείας με την πιο διάσημη παραλία στο Μαϊάμι.

Το διαμέρισμα των Μπέκαμ φημολογείται ότι βρίσκεται σε έναν από τους τελευταίους ορόφους του γιγάντιου κτιρίου (62 στο σύνολο τους), ενώ έχει πρόσβαση στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο του ουρανοξύστη. Η τιμή του ακινήτη φτάνει τα 40 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας το διαμέρισμα το ακριβότερο του πλανήτη.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS