Σε νέο αφιέρωμα του site The Spaces, που εστιάζει στην αρχιτεκτονική, στο design, στην τέχνη αλλά και στα ταξίδια, παρουσιάζονται πέντε από τα καλύτερα wellness retreats στον κόσμο. Ανάμεσα σε πολυτελή θέρετρα στο Μεξικό, την Κόστα Ρίκα, την Ισλανδία και το Μπαλί υπάρχει και ένα ελληνικό, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Olea All Suite στη Ζάκυνθο.

«Σχεδιασμένο έτσι ώστε να θολώνει τα όρια ανάμεσα στη φύση και την αρχιτεκτονική, αυτό το ελληνικό resort περιβάλλεται από πισίνες που αντανακλούν το κέλυφος από σκυρόδεμα» γράφει ο αρθρογράφος, προσθέτοντας: «Στο εσωτερικό δεσπόζουν ξύλινα πάνελ και έπιπλα από ρατάν, καθώς και ένα spa 300 τ.μ. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όλες τις συνηθισμένες περιποιήσεις, καθώς και θεραπείες με ελαιόλαδο και μεσογειακά βότανα».

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Τσιλιβί, σε απόσταση δέκα λεπτών από την πόλη της Ζακύνθου. Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του συνομιλεί με το υπέροχο τοπίο της περιοχής που χαρακτηρίζεται από τις όμορφες αμμουδιές της. Οι 93 σουίτες του σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προσφέρουν ένα γαλήνιο και ταυτόχρονα ρομαντικό περιβάλλον. 

Η ευεξία ωστόσο δεν εξασφαλίζεται μόνο από το design, αλλά και από τα τρία εστιατόρια με τη μεσογειακή κουζίνα και φυσικά από το λεγόμενο Royal Spa, όπου το νερό είναι πανταχού παρόν. Τις παροχές του ξενοδοχείου συμπληρώνουν τρία μπαρ, ένα σαλόνι ομορφιάς και ένα γυμναστήριο, ώστε οι επισκέπτες να επιστρέψουν σπίτι αναζωογονημένοι και στην ψυχή και στο σώμα.

Δείτε φωτογραφίες από το Olea All Suite:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS