0
SHARES

Την καθημερινότητά μου δεν την λες και απλή. Από το ξημέρωμα με την προετοιμασία για το γραφείο, μέχρι την επιστροφή, σχεδόν βράδυ, ο «ελεύθερος» χρόνος, που μου μένει, είναι σχεδόν μηδενικός.

Τo λιγότερο λοιπόν που θέλω, είναι να τον σπαταλάω σε δουλειές του σπιτιού. Για να το πετύχω αυτό, έχω έξυπνο τηλέφωνο που με βοηθάει πολύ στην επικοινωνία μου, έξυπνη τηλεόραση για να αποθηκεύει τις σειρές που αγαπώ και να τις βλέπω όποτε θέλω, έξυπνο κλιματιστικό, ώστε όταν φτάνω σπίτι μου το βράδυ να μην θυμίζει ιγκλού και έξυπνο πλυντήριο πιάτων ώστε να δουλεύει το βράδυ που κοιμάμαι και να κάνει οικονομία στο ρεύμα.

Μέχρι σήμερα, η μόνη παλιά συσκευή, που είχε μείνει σπίτι μου, ήταν το πλυντήριο ρούχων και δεν το άντεχα να το βλέπω εκεί στη γωνία να με κοιτάει σαν… χαζό!

Να περιμένει να το ανάψω, να ξεχωρίσω χρωματιστά και λευκά, να ρυθμίσω θερμοκρασίες και στροφές και μετά να ξαναπατήσω το κουμπί για να πάρει μπροστά και να πρέπει να υποστώ την ηχορύπανσή του για ώρες… ενώ βλέπω την αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση. Και μην αρχίσω να μιλάω για στέγνωμα… Άγνωστη λέξη.

Ετσι αποφάσισα ότι η χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για εμένα και όχι για τα ρούχα και η έρευνα για αγορά πλυντηρίου ξεκίνησε. Η λίστα των θέλω μου; Δεν την λες και μικρή.

Να είναι όμορφο, γιατί το στυλ είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Να είναι όχι απλά έξυπνο, αλλά πανέξυπνο, connected και να συνεργάζεται με το κινητό μου. Να είναι αθόρυβο! Για να μην με ενοχλεί όταν λειτουργεί και να μπορώ να το βάζω αργά το βράδυ για οικονομία στο ρεύμα. Να μην χρειάζεται να ξεχωρίζω τα χρωματιστά από τα λευκά, γιατί… βαρέθηκα και να είναι πολύ γρήγορο αλλά και αποδοτικό στην πλύση γιατί, είπαμε, έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε!

Α Ξέχασα! Θέλω να είναι και από μεγάλο κατασκευαστή με παράδοση στα πλυντήρια γιατί δεν είμαστε τώρα για …πειραματισμούς

Με τη λίστα μου πάνω στο γραφείο, άνοιξα τον υπολογιστή (γιατί σιγά μη με φάνε οι δρόμοι) και σιγά-σιγά έγινε εξπέρ στα πλυντήρια. Διάβασα για όλες τις τεχνολογίες που υπάρχουν, είδα πολλές εναλλακτικές προτάσεις και κατέληξα σε αυτήν που θεωρώ καλύτερη, ένα πλυντήριο Hoover.

Θες, ότι θυμάμαι τη μάρκα από μικρή, γιατί το πλυντήριο της μαμάς αλλά και της γιαγιάς ήταν Hoover; Ή επειδή στην πράξη η Hoover γιορτάζει φέτος τα 110 της χρόνια καθώς υπάρχει από το 1908 και εξελίσσει πλυντήρια από το 1948! Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν, σκέφτηκα.

Δεν είναι όμως μόνο η ιστορία και η τεχνολογική εξέλιξη. Είναι ότι τα νέα πλυντήρια Hoover είναι πανέμορφα και πανέξυπνα και απαντούν σε όλα τα θέλω ΜΟΥ.

Δεν χρειάζεται να χωρίζω τα ρούχα, γιατί με την τεχνολογία All In One, το νέο μου Hoover ολοκληρώνει μία μικτή μπουγάδα σε 59 λεπτά! Δεν χρειάζεται να του λέω εγώ τι να κάνει γιατί αυτό ξέρει! Με την σύνδεσή του στο ίντερνετ του σπιτιού μου, συνεργάζεται απευθείας με το κινητό μου και μπορώ να ρυθμίζω τα πάντα από τον καναπέ και όχι σκυμμένη στο διάδρομο. Μπορώ να του λέω τι ρούχα έχω και να επιλέγει το σωστό πρόγραμμα.

Μπορώ να το λειτουργώ αργά το βράδυ για οικονομία ρεύματος, ή να το ξεκινάω ακριβώς την ώρα που πρέπει, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν φτάσω σπίτι. Και όλα τα παραπάνω με τόση ησυχία στη λειτουργία λόγω του κινητήρα inverter, ώστε, κατά καιρούς, παρότι το κινητό μου μου λέει ότι το Hoover μου δουλεύει, θέλω να πάω κοντά του για να σιγουρευτώ.

Το νέο μου Hoover, είναι πραγματικά πανέξυπνο αλλά και με πολλές δόσεις design, ώστε μου επέτρεψε όχι να το κρύψω αλλά να το τοποθετήσω εκεί που με βολεύει και να το «γνωρίζω» σε όλους τους φίλους μου έρχονται σπίτι για να το θαυμάσουν.

Δεν σας είπα όμως και ένα ακόμα μυστικό. Τελικά διάλεξα το Hoover All in One των 13 κιλών με ενσωματωμένο στεγνωτήριο 8 κιλών και πρόγραμμα φρεσκαρίσματος 30 λεπτών με ατμό και πλέον η έννοια μπουγάδα έχει αποκτήσει εντελώς άλλη έννοια στη ζωή μου. Δεν επιβαρύνει την εβδομάδα μου αλλά την βελτιώνει κάθε φορά που βγάζω τα πεντακάθαρα ρούχα μου από αυτό, στεγνά και μαλακά!

Μάθετε και εσείς περισσότερα για τα νέα πλυντήρια και πλυντήρια-στεγνωτήρια Hoover All In One στον Κωτσόβολο και αλλάξτε τη σχέση σας με το πλύσιμο των ρούχων.

 

TAGS