Μια λέξη που συνοψίζει το νόημα της ζωής.

Αγάπη. 

Ένας στίχος τραγουδιού που σου έχει κολλήσει σαν τσίχλα.

Someday he 'll come along the man Ι love. 

Μια φράση από κάποιο βιβλίο που σε έχει στοιχειώσει.

Σενέκας, περί συντομίας της ζωής: «Οι άνθρωποι, όταν απειλήσεις την ιδιοκτησία ή τη ζωή τους, είναι έτοιμοι να σου πετάξουν πέτρα. Αλλά όταν απειλείς το χρόνο τους, που είναι η ίδια τους η ζωή, ανοίγουν την πόρτα για να περάσεις». 

Αυτά είχε απαντήσει μεταξύ άλλων η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Νάντια  Κοντογεώργη στο ερωτηματολόγιο του womantoc.gr, πιο παλιά. Τη γνωρίσαμε ως την Βίβιαν στο «Κάτω Παρτάλι», ένα από τα πρόσωπα που κέντρισαν περισσότερο την προσοχή των τηλεθεατών στην αγαπημένη σειρά του Mega. Στην πραγματικότητα, όμως, η 35χρονη Νάντια Κοντογεώργη έχει μια πολύ πιο πλούσια καλλιτεχνική πορεία. Η πρώτη της εμφάνιση έγινε, σε ηλικία 13 ετών, στο σίριαλ «Δανεικός Πατέρας» δίπλα στον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Στη συνέχεια, πέρασε στη Νομική Αθηνών, αλλά, στο δεύτερο έτος ξεκίνησε και τις σπουδές της στο Εθνικό Θέατρο, ενώ, στη συνέχεια, παρακολούθησε μεταπτυχιακά σεμινάρια υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο Harvard. Στο μεταξύ, είχαν αποκαλυφθεί και οι εξίσου εντυπωσιακές φωνητικές ικανότητές της. Μέχρι σήμερα, το βιογραφικό της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις, όπως «Η μελωδία της ευτυχίας», «Λυσιστράτη», «Chicago», «Νεφέλες», «Ο βιολιστής στη Στέγη». 

Ανήκει στους καλλιτέχνες που προτιμούν να απασχολούν τα μίντια αποκλειστικά με τη δουλειά τους κρατώντας την προσωπική της ζωή μόνο για αυτήν. Σε πρόσφατο video όμως που δημοσίευσε ο λογαριασμός Visit Greece στο Youtube, η Νάντια Κοντογιώργη μας «φιλοξένησε» στο σπίτι της, έναν φωτεινό και καλόγουστο χώρο, σαν την ίδια την εικόνα της ηθοποιού.

 

Δείτε το βίντεο με την Νάντια Κοντογεώργη από το σπίτι της:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS