Μία ιστορία ξεχωρίστης, πολύ δυνατής φιλιάς αφηγούνται 7 φίλες από την Κίνα που έχουν υπάρξει κολλητές τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον δεν μπορούν να φαντασούν τη ζωή τους χωριστά.

Όπως εξομολογούνται οι ίδιες στο βίντεο που ακολουθεί, πολύ συχνά αστειεύονταν για το γεγονός ότι ήθελαν να φτιάξουν ένα σπίτι για να μείνουν εκεί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα, ένα πανέμορφο σπίτι στην εξοχή όπου οι μέρες τους θα κυλούν πιο γαλήνια και πιο ποιοτικά. Κάποια στιγμή, άρχισαν να αναρωτιούνται: «γιατί να περιμένουμε άλλα 30 χρόνια;». Και κάπως έτσι η απόφαση πάρθηκε και οι διαδικασίες κατασκευής ενός σπιτιού βγαλμένο από το πιο ωραίο τους όνειρο ξεκίνησαν. 

Η μοντέρνα κατοικία βρίσκεται στην κινεζική εξοχή, στην επαρχία Guangzhou, και απέχει περίπου μία ώρα από την κοντινότερη πόλη της περιοχής. Το σπίτι είναι πραγματικά πολύ άνετο αφού εκτείνεται σε 700 τετραγωνικά συνολικά και κόστισε στις φίλες περίπου 580.000 δολάρια (δηλαδή 4 εκατομμύρια γιεν). Η θέα από τις τζαμαρίες είναι πανέμορφη, ενώ το σπίτι περιλαμβάνει υπνοδωμάτια για τις ίδιες και τις οικογένειες τους, τεράστια κουζίνα, πισίνα, ακόμα και ένα ειδικά διαμορφωμένο «δωμάτιο τσαγιού».

Οι 7 γυναίκες εξηγούν ότι αισθάνονται πολύ σίγουρες για την επιλογή τους και πως αγαπιούνται σαν αληθινές αδελφές, ίσως και περισσότερο. Μάλιστα, λένε πώς καταφέρνουν να κρατούν άθικτη την φιλιά τους παρά το πέρασμα των δεκετιών, υποστηρίζοντας πως δεν τσακώνονται ποτε. «Έχουμε φροντίσει να χωρίσουμε τις υποχρεώσεις μας και τις δουλειές του σπιτιού έτσι ώστε δεν υπάρχει μεταξύ μας κανένα σημείο τριβής».

Δες το βίντεο. 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS