Η διακόσμηση και το interior design είναι ένα από τα θέματα που ποτέ δεν βαριέμαι. Θέλω διαρκώς καινούργιες ιδέες, προτάσεις και λύσεις. Προφανώς δεν τις εφαρμόζω όλες όμως είναι ωραίο να ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις θαύματα στον χώρο σου. Στην εποχή των social media υπάρχουν άπειρες προτάσεις από ειδικούς στο θέμα ή από ανθρώπους που απλώς το ψάχνουν. 

Συγκέντρωσα 5 προφίλ από το Instagram που μπορείτε να αντλήσετε ιδέες διαφορετικές και εν πολλοίς καινοτόμες για να αλλάξετε το χώρο σας.

 

1. ANNIKA ᴠᴏɴ HOLDT

Ένας γάτος, ένας σκύλος, ένα σπίτι γεμάτο ασπρόμαυρες λεπτομέρειες και τα γκρίζα μαλλιά της συγγραφέως δημιουργούν ένα υψηλής αισθητικής λογαριασμό με φωτογραφίες που θυμίζουν έντονα περιοδικό. Αγαπώ. 

 

2. Alexander White

Ένας λογαριασμός από τη Σουηδία, με έντονα τα στοιχεία της σκανδιναβικής διακόσμησης. Ζεστοί, μικροί χώροι, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ζεστά χρώματα. Ζηλεύω θανάσιμα τις κουζίνες που προβάλλει το εν λόγω προφίλ - τις θέλώ όλες.

 

3. Maison Du Monde

Εδώ τα πράγματα δεν είναι πολύ του γούστου μου, όμως επέλεξα το συγκεκριμένο λογαριασμό τόσο για το άρωμα Γαλλίας, όσο και για το girly touch που το χαρακτηρίζει. Αν θέλεις να μεταφέρεις το ροζ συννεφάκι και στο σπίτι σου μόλις βρήκες το νέο αγαπημένο σου προφίλ.

 

4. Triplex Arquitetura

Λιτότητα, αυστηρές γραμμές και μινιμαλισμός. Πολύ καθαροί χώροι - ως προς την διαμόρφωση - οργανωμένοι τακτικά και συγκεκριμένα. Η χαρά του OCD. 

5.  Lou Read 

Η λίστα θα κλείσει με ένα ελληνικό account. Ο Lou Read είναι ένας κόσμος που περιστρέφεται κυρίως γύρω από βιβλία. Όμως επειδή το σπίτι που χρησιμοποιείται στις φωτογραφήσεις είναι ένα κομψοτέχνημα αποφάσισα να το συμπεριλάβω στη λίστα. Διακόσμηση σκανδιναβικού στιλ, μαύρα αντικείμενα, λευκά και γκρι υφάσματα, ποδήλατα και φυσικά βιβλία συνθέτουν τον μαγικό κόσμο του Lou και δεν θα διστάσω να πω, ό,τι είναι από τα πιο ωραία εγχώρια account και προσωπικά το αγαπημένο μου. 

TAGS