Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική περίοδος της χρονιάς. Με τη θερμοκρασία όλο και πιο χαμηλά, μέρα με τη μέρα, όλοι θέλουμε, σχεδόν το έχουμε ανάγκη, ένα ζεστό ρόφημα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να χαρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα στους φίλους και την οικογένεια σου ένα υπέροχο δώρο γεμάτο αρώματα, μαγεία & γεύση που θα κάνει τις γιορτές τους πολύ πολύ καλύτερες.

Το Baharat, το αγαπημένο ελληνικό online κατάστημα με τσάι, μπαχαρικά, βότανα και όχι μόνο, έχει ετοιμάσει και προτείνει Χριστουγεννιάτικα tea boxes σε πολύ φιλικές τιμές, που θα γίνουν η καλύτερη επιλογή για δώρο. Και επειδή σίγουρα είσαι πολυάσχολη μην αγχώνεσαι. Στο Baharat μπαίνεις, κάνεις την παραγγελία που θέλεις και έρχονται στην πόρτα σου, ενώ ακόμα καλύτερα μπορείς να στείλεις κατευθείαν εκεί που θέλεις. 

Αν λοιπόν ψάχνεις τι δώρα θα κάνεις φέτος τις γιορτές δες τις παρακάτω προτάσεις. 

 

1. Teabox με γυάλινη κούπα με φίλτρο:  οι 3 γεύσεις των χριστουγεννιάτικων ροφημάτων τσαγιού, μαύρο Χριστουγέννων, μαύρο Αγιος Βασίλης και πράσινο χιονισμένο έλατο, με μια γυάλινη κούπα με ενσωματομένο φίλτρο. Βρες το εδώ.

 

TEABOX ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ


 

2. Teabox με 2 κούπες πορσελάνης: Tο teabox με τις χριστουγεννιάτικες γέυσεις τσαγιών σε πράσινο και μαύρο τσάι σε 3 γεύσεις μαζι με 2 κούπες πορσελάνης με ενσωματομένο φίλτρο για να απολαμβάνει ο καθένας τη γέυση που του αρέσει. Bρείτε το εδώ

 

TEABOX ΜΕ 2 ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

 

3. Τeabox με φίλτρο Χριστουγέννων:  Teabox Χριστουγέννων το κουτί μας του spicebox με 3 κουτάκια μεταλικά με τα 3 χριστουγεννιάτικα ροφήματα μαζί με ένα μεταλικό φίλτρο παραμάνα. Πρασινο τσάι χιονισμένο έλατο, μαύρο τσάι  Αγιος Βασίλης, και μάυρο τσάι χριστουγένων. Mαύρο τσάι Άγιος Βασίλης: το αγαπημένο τσάι για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έχει βάση από μαύρο τσάι μαζί με αμύγδαλο, φλούδα πορτοκάλι, μήλο, κενταύριον, κανέλα και γαρίφαλο. Το τσάι μαύρο Χριστουγέννων είναι ένα μαύρο τσάι που έχει σαν βάση έναν συνδυασμό από μαύρο τσάι, κανέλα, μήλο και άρωμα και κομματάκια αμυγδάλου. Xιονισμένο έλατο πράσινο τσάι, ένας συνδυασμός πράσινου τσαγιού με μήλο, φλούδα πορτοκαλιού, γαρίφαλο, αμύγδαλο, ροδοπέταλα και κανέλα. Bρείτε το εδω

 

TEABOX ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 

 

4. Τeabox Χριστουγέννων: Teabox Χριστουγέννων  με 3 κουτάκια μεταλικά με τα 3 χριστουγεννιάτικα ροφήματα.  Πρασινο τσάι χιονισμένο έλατο, μαύρο τσάι  Αγιος Βασίλης, και μάυρο τσάι χριστουγένων. Mαύρο τσάι Άγιος Βασίλης: το αγαπημένο τσάι για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έχει βάση από μαύρο τσάι μαζί με αμύγδαλο, φλούδα πορτοκάλι, μήλο, κενταύριον, κανέλα και γαρίφαλο. Το τσάι μαύρο Χριστουγέννων είναι ένα μαύρο τσάι που έχει σαν βάση έναν συνδυασμό από μαύρο τσάι, κανέλα, μήλο και άρωμα και κομματάκια αμυγδάλου. Xιονισμένο έλατο πράσινο τσάι, ένας συνδυασμός πράσινου τσαγιού με μήλο, φλούδα πορτοκαλιού, γαρίφαλο, αμύγδαλο, ροδοπέταλα και κανέλα. Bρείτε το  εδώ.

 

Τeabox Χριστουγέννων

 

5. Πρόταση δώρου για τσάι. Συνδιάστε την τσαγιέρα πορσελάνης  55οml με 2 μπολάκια και ενα teabox χριστουγεννων με τα 3 χριστουγεννιάτικα ροφήματα. Τσαι μαυρο Αγιος Βασίλης, τσαι μαυρο χριστουγέννων και τσαι πράσινο χιονισμένο ελατο.  Οι τσαγιέρες και τα μπολάκια διατίθεται και σε κίτρινο και μάυρο. Μπορείτε να το σημειωσετε στις παρατηρήσεις ή επικοινωνόντας μαζί μας.

 

Πρόταση δώρου για τσάι

 

Δείτε περισσότερες επιλογές εδώ.

 

TAGS