«Βρέθηκα πέρυσι το φθινόπωρο στην Τήνο και αφού είχαμε κάνει τις πρώτες βόλτες μας στο νησί, ένιωσα ότι εδώ είναι τόπος μου. Δεν το έχω νιώσει πολλές φορές στη ζωή μου αυτό το συναίσθημα, εξάλλου είμαι νομάδας εκ πεποιθήσεως» εξομολογείται ο Δημήτρης Κατριβέσης, ο εκρηκτικός chef που αποφάσισε να κάνει το δικό του Thama στο νησί της Τήνου, πάνω στην θάλασσα, σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία σε μικρή απόσταση  από το λιμάνι. 

Εμπνευσμένο από τη γαστρονομία και την ενέργεια του κυκλαδίτικου νησιού, ο chef βασίζεται στα τοπικά προϊόντα και δημιουργεί ένα μενού με πιάτα που τον χαρακτηρίζουν, όπως το διάσημο σεβίτσε του, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από τη φαντασία και τον πειραματισμό. 

«Ήταν θέμα χρόνου να βρούμε τον χώρο και να αποφασίσουμε ότι από το καλοκαίρι αυτό θέλουμε να είμαστε εδώ, να υποδεχόμαστε φίλους, ντόπιους και επισκέπτες και να τους δείχνουμε την  δική μας έννοια της φιλοξενίας. Να τους μεταφέρουμε την αγάπη μας για το νησί, για τα προϊόντα του και για την ομορφιά του Αιγαίου και της Ελλάδας» προσθέτει.  

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το εστιατόριο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS