0
SHARES

Συστατικά

500 γρ φύλλα κρούστας

 500 ml γιαούρτι Δωδώνη κλασικό

 3 αυγά

 200 γρ Φέτα

 100+50 ml γάλα

 50 ml ελαιόλαδο

 Σουσάμι

 

Οδηγίες

  • Κόβουμε στην μέση τα φύλλα κρούστας.
  • Τα διπλώνουμε 2 φορές, τα κόβουμε σε λωρίδες και τα ανοίγουμε.
  • Αναμειγνύουμε το γιαούρτι Δωδώνη κλασικό με τα αυγά.
  • Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα 50 ml γάλα και ανακατεύουμε.
  • Λαδώνουμε ταψί 38×32 εκατοστά και απλώνουμε τα μισά φύλλα κρούστας.
  • Βάζουμε τα 2/3 από το μείγμα με το γιαούρτι και τοποθετούμε την σπασμένη Φέτα.
  • Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
  • Στο μείγμα με το γιαούρτι βάζουμε τα 100 ml γάλα και ανακατεύουμε και το απλώνουμε πάνω από την πίτα.
  • Προαιρετικά πασπαλίζουμε σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

Πηγή: Foodaholics

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS