Ένα σωστό μπάρμπεκιου οφείλει να συγκεντρώνει γεύσεις από όλο το φάσμα: ξινό, αλμυρό, πικάντικο, γλυκό. Ειδικά αν στην ομήγυρη υπάρχουν και Αμερικανοτραφείς, έχεις ένα παραπάνω λόγο να γίνεις ο ύψιστος ψήστης, βάζοντας στη σχάρα μερικές φέτες καρπούζι. Μη γελάς. Πρόκειται για ένα από τα κατεξοχήν φρούτα, που οι Αμερικανοί, κυρίως της νεότερης γενιάς, αρέσκονται στο να ψήνουν το καλοκαίρι για να γαρνίρουν το κρέας.
Κι αυτό διότι, όταν το πιο καλοκαιρινό φρούτο ψήνεται στη σχάρα αποκτά μία ακαταμάχητη καπνιστή γεύση, αρωματική και γλυκιά, που παραπέμπει σε φιλέτο γάλακτος -εξαιρώντας τα κουκούτσια. Μάλιστα, αρκούν δύο μόνο λεπτά ψησίματος, με μια τσιμπίδα πάνω από μέτρια φωτιά.
Διαβάστε περισσότερα στο tasty-guide.gr
Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram