Σαν το παλιό, καλό κρασί, έτσι και μια σούπα σε ένα μικρό οικογενειακό μπιστρό στην Μπανγκόκ, το επονομαζόμενο Wattana Panich, όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο νόστιμη. Για την ακρίβεια πρόκειται για τον ίδιο ζωμό που σιγομαγειρεύεται εδώ και 45 χρόνια, ακολουθώντας μια παραδοσιακή τεχνική.
Στη σούπα neua tuna με μοσχαράκι και νουντλς, μια συνταγή ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ταϊλάνδη, προστίθενται καθημερινά διαφορετικά υλικά, όπως ωμό μοσχαρίσιο κρέας σε φέτες, κεφτεδάκια ή εντόσθια, αλλά ο ζωμός της βάσης παραμένει ο ίδιος. Απλώς εδώ και κοντά πέντε δεκαετίες όσος περισσέψει στο τέλος της ημέρας διατηρείται και την επομένη επιστρέφει στην κατσαρόλα.