Δύο κρασιά που εκφράζουν τον μοναδικό χαρακτήρα του νησιού Porquerolles στο νότο της Γαλλίας παρουσιάζει ο οίκος CHANEL. Οι αμπελώνες Domaine de l’Ile στο νησί Porquerolles, περιήλθαν στην ιδιοκτησία του οίκου CHANEL τον Οκτώβριο του 2019.  Πρόκειται για τους πρώτους οίνους που παράγονται από τότε που η CHANEL απέκτησε τους συγκεκριμένους αμπελώνες.

Τα κρασιά επεξεργάστηκαν υπό την επίβλεψη του Nicolas Audebert, διευθυντή του Château Rauzan-Ségla στο Margaux and Châteaux Canon and Berliquet στο Saint-Emilion, τις δύο ιδιοκτησίες του οίκου CHANEL.

Το νησί Porquerolles είναι ένα νησί της Μεσογείου όπου τα όνειρα ρέουν τόσο ανακουφιστικά και ελεύθερα όσο η γαλάζια θάλασσα. Το αλάτι στον αέρα και το ιδιαίτερο έδαφος της περιοχής δίνουν τις απαραίτητες εντάσεις και χαρακτηριστική γεύση στο κρασί. Αυτό είναι το εξαιρετικό περιβάλλον στο οποίο γεννιούνται τα δύο άψογα λευκά και ροζέ κρασιά.

 Οι πρώτες νότες της ζάχαρης είναι δελεαστικές που συνδυάζονται με τις νότες πεπονιού χαρίζοντας μια ισορροπημένη απόλαυση στο πιο αρωματικό ροζε κρασί.  Από την άλλη, το λευκό κρασί εξασφαλίζει μια σαγηνευτική πρόσκληση για να δοκιμάσετε την γεύση λευκών φρούτων αφήνοντας μια εντύπωση ανάμεσα στη μέντα και τον ευκάλυπτο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS