0
SHARES

Η παραδοσιακή γεύση που όλοι έχουμε αγαπήσει και θέλουμε να γευτούμε ξανά και ξανά: 

Υλικά για 22-24 κομμάτια:

4,5 φλιτζάνια αλεύρι

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1/2 φλιτζάνι ζάχαρι

1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ

1/3 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι

2 κουταλάκια σόδα

1 κουταλάκι κανέλλα

 

Υλικά για το σιρόπι:

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 φλιτζάνι μέλι

1 φλιτζάνι νερό

 

Γαρνίρισμα:

Καρυδόψιχα κοπανισμένη

Κανέλλα

 

Δείτε την εκτέλεση:

 

Πηγή: nostimakaixrisima.blogspot.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS