Υλικά
- 13 φύλλα ζελατίνης (21 γρ.)
- 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%
- κάψουλα βανίλιας
- 350 γρ. γάλα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο
- 400 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ 4%
- 700 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι
- 13 γρ.σκόνη ζελατίνης - 60 γρ. ζάχαρη
Σκεύος:
Φόρμα Ρυζιού - Ζελέ Πλαστική διάμετρος x Ύψος: 21 x 6 εκ
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή βήμα-βήμα:
Πηγή: ΝΟΣΤΙΜΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram