0
SHARES

Υλικά

- 13 φύλλα ζελατίνης (21 γρ.)

- 500 γρ στραγγιστό γιαούρτι 2%

- κάψουλα βανίλιας

- 350 γρ. γάλα συμπυκνωμένο ζαχαρούχο

- 400 ml γάλα εβαπορέ ελαφρύ 4%

- 700 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι

- 13 γρ.σκόνη ζελατίνης - 60 γρ. ζάχαρη

Σκεύος:

Φόρμα Ρυζιού - Ζελέ Πλαστική διάμετρος x Ύψος: 21 x 6 εκ

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή βήμα-βήμα:

Πηγή: ΝΟΣΤΙΜΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS