Όλη η Θεσσαλονίκη (παρά)μιλάει για το ο δημοφιλές Jerry’s Foodtruck που είναι γνωστό για τις γλυκές ευρεσιτεχνίες του, όπως τα απίστευτα donuts και τις διάσημες πλέον σύριγγες γεμάτες με σοκολάτα, που δημιουργούν έναν συνδυασμό τόσο λαχταριστό που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί.

Η σταθερή καντίνα του Γιάννη Χρηστίδη και του Τάσου Γκουσγκούνη προσγειώθηκε στο Χαλάνδρι και η επιτυχία του αναμένεται μεγάλή καθώς προτείνει τα donuts με θεσσαλονικιώτικη ευρηματικότητα.

Η signature λιχουδιά του είναι οι σύριγγες πραλίνας για να γεμίσεις μόνος σου τα Do-It-Yourself Donuts.

Πιο συγκεκριμένα, τα donuts μπορείς να τα γεμίσεις με σοκολάτες, φυστικοβούτυρο, ταχίνι, κρέμα μπισκότου και περισσότερες από 20 διαφορετικές επιλογές, ενώ μπορείς να τα πασπαλίσεις με Maltesers ή πέρλες σοκολάτας. Βέβαια η signature λιχουδιά του είναι οι σύριγγες πραλίνας για να γεμίσεις μόνος σου τα Do-It-Yourself Donuts.

Μεγάλο hit είναι και τα γλυκά burgers, με πολλές προτάσεις

Μεγάλο hit είναι και τα γλυκά burgers, με προτάσεις από το Strawburger με φρέσκες φράουλες, κρέμα μπισκότου και σοκολάτα γάλακτος μέχρι το Hawaiian με ανανά με καψαλισμένη καφέ ζάχαρη και κρέμα cheesecake. Υπάρχουν special γλυκά, όπως το Jerry’s Cup και τα Donut Chips, τρεις τσουρεκο-προτάσεις και τα Sweet Sweet Boxes, που τα γεμίζεις με γλυκά για 2, 4 ή 10 άτομα.

Χρειάζεσαι και άλλα για να πειστείς να το επισκεφτείς άμεσα για να υποκύψεις στις πιο γλυκιές αμαρτίες;

Τα donuts μπορείς να τα γεμίσεις με σοκολάτες, φυστικοβούτυρο, ταχίνι, κρέμα μπισκότου και περισσότερες από 20 διαφορετικές επιλογές.

 

Jerry’s Foodtruck

Κολοκοτρώνη 4, Χαλάνδρι, 2106833353

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS