Στο Woman Toc έχουμε μεγάλη αδυναμία στο φαγητό και στα καινούργια προϊόντα. Επίσης - έχουμε ξαναγράψει - πως μας αρέσει πολύ το καλό κρασί. Είναι εύκολο να συμπεράνει, λοιπόν, κανείς πως κάτι που συνδυάζει τα παραπάνω απλώς το λατρεύουμε. 

Η Sparoza, η αγαπημένη ελληνική εταιρεία, που είναι γνωστή για τα μείγματα μπαχαρικών και βοτάνων, αλλά και για το φίνο design της κυκλοφορεί στην αγορά ένα εξαιρετικό και καινοτόμο προϊόν. 

Σε αποκλειστική συνεργασία με τον ταλαντούχο σεφ Δημήτρη Χωματά, δημιούργησε μια σειρά ζελέ τα όποια έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να συνοδεύσουν τα πλατό τυριών και αλλαντικών μας αφού ως βάση τους έχουν το κρασί. Ναι καλά διαβάσατε κρασί. 

Η ομάδα της Sparoza και ο Δημήτρης Χωματάς χρησιμοποιήσαν τα κρασιά του Κτήματος Αναστασίου και δημιούργησαν τρία υπέροχα ζελέ. Ένα με βάση το Merlot, ένα με Αγιωργίτικο και ένα με Μαλαγουζία, καθένα από τα οποία είναι σχεδιασμένο, ώστε να συνοδεύει διαφορετικά είδη τυριών και αλλαντικών. Ακόμα, μπορεί να συνοδεύσει ψάρια ή να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά. Έχουμε ενθουσιαστεί! 

*Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Sparoza εδώ

TAGS