Είκοσι χρόνια πέρασαν μετά το πρώτο επεισόδιο του Sex and the City και η θρυλική τηλεοπτική σειρά εξακολουθεί να κάνει τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της ακόμη πιο πλούσιους. Ο γυναικείος πληθυσμός ακόμα και σήμερα δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει θετικά τις μοναδικές εμφανίσεις των ηρωίδων. Το Sex and the City άλλωστε, ήταν η σειρά που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος έβλεπε τις γυναίκες και οι γυναίκες τον εαυτό τους.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μας θύμισε πολύ την αγαπημένη ηρωίδα Κάρι Μπράτσο. Η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ένα αέρινο καλοκαιρινό λουκ, το οποίο μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο, σε ένα από τα επεισόδια της θρυλικής σειράς.

Με ένα μακρύ φόρεμα Maje με φλοράλ μοτίβα και αναλάφρες μπούκλες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκλεψε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις. Απογείωσε το αέρινο outfit με ψηλές μεταλλικές γκρι γόβες, που έχει σχεδιάσει η ίδια η ηθοποιός. Στο χέρι της κρατούσε το καινούριο βιβλίο της Lisa Halliday.

Το απόλυτο fashion icon μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, ότι μία εμφάνιση για να είναι επιτυχημένη, δε χρειάζεται πολλά αξεσουάρ.

TAGS