Δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά του καλοκαιριού μοιάζει λιγάκι εκτός θέματος να ανοίγει κανείς συζήτηση γύρω από μπότες. Παρόλα αυτά, η πραγματικότητα είναι μία: το φθινόπωρο δεν είναι στα αλήθεια τόσο μακριά όσο ίσως φαντάζει εκ πρώτης όψεως και ήδη στις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας  οι fashion editors και οι influencers δείχνουν να σκέφτονται τις επόμενες μεγάλες τάσεις με τα μανίας.

Όπως για παράδειγμα η ελληνικής καταγωγής Zoe Anastasiou, η οποία ζει στο Λονδίνο, διατηρεί το δικό της blog και δίνει κείμενα σε γνωστά σάιτ μόδας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις δικές της εκτιμήσεις ένα είναι το στυλ παπουτσιών που θα επικρατήσει τον ερχόμενο χειμώνα. Ο λόγος για τις πολύ ψηλές μπότες μπότες που φτάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο και έχουν λεπτό τακούνι.

Η Anastasiou, βέβαια, δεν κατάληξε σε αυτό το συμπέρασμα αυθαίρετα αλλά ρίχνοντας μία πολύ προσεκτική ματιά στις τάσεις που πρότειναν οι μεγάλοι οίκοι μόδας σε Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο και Νέα Υόρκη στις Εβδομάδες Μόδας που είδαμε τον περασμένο χειμώνα, λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. 

Από τον ιταλικό οίκο Bottega Veneta, τον αρχηγό των δερμάτων αξεσουάρ στη γειτονική μας χώρα, μέχρι τη Βικτόρια Μπέκαμ και το μεγάλο brand Proenza Schouler, όλα τα εντυπωσιακά μοντέλα περπάτησαν στα catwalks έχοντας τα κομψά τους πόδια «χωμένα» μέσα σε αυτά τα ίσως άβολα, αλλά πάρα πολύ σέξι, τρομερά δυναμικά και κλασάτα παπούτσια. 

Αν έχεις τη δυνατότητα να τα αγοράσεις σε γνήσιο δέρμα να το κάνεις. Θα τα έχεις μία ολόκληρη ζωή.

Aπό την πασαρέλα του οίκου Proenza Schouler

 

 

Από την πασαρέλα του οίκου Khaite

Από την πασαρέλα του οίκου Victoria Beckham

Δες το εδώ

& Other Stories Tall Leather Sock Boots (£205)

Δες το εδώ

Stuart Weitzman Lowland Suede Over-the-Knee Boots (£750)

Δες το εδώ

Bottega Veneta Bold Leather Over-The-Knee Boots (£1415)

Δες το εδώ

Loewe Over-The-Knee Leather Boots (£1250)

Δες το εδώ

Public Desire Elle Flat Over the Knee Boots in Black (£40)

Δες το εδώ

H&M Crocodile-Patterned Boots (£40)

Δες το εδώ

Charles & Keith Textured Thigh High Boots (£75)

Δες το εδώ

H&M Thigh Boots (£40)

Δες το εδώ

Zara Slouchy High-Heel Leather Boots (£119)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS