Ακόμα και οι γυναίκες που δηλώνουμε αιώνια αφοσίωση στο στυλ και την κομψότητα όσο είμαστε ελεύθερες κι ωραίες, μετά τα παιδιά βρισκόμαστε συχνά ηττημένες από την κούραση, την έλλειψη χρόνου, το στρες. Ωστόσο η φροντίδα των παιδιών περνάει και από τη φροντίδα του εαυτού μας και μια περιποιημένη εμφάνιση μάς ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και μάς δίνει δύναμη να τα βγάλουμε πέρα με τις καθημερινές προκλήσεις της οικογενειακής ζωής.

Οι παρακάτω μαμάδες-influencers, ακόμα και αν ζουν σε συνθήκες πιο ευνοϊκές από τη δική μας, για παράδειγμα έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση ή/και περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορούν να γίνουν για εμάς πηγή έμπνευσης για να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την κομψότητα και την ομορφιά όχι μόνο στο ντύσιμό μας αλλά και στο περιβάλλον όπου ζούμε, ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες. Στην ερώτηση αν υπάρχει στυλ μετά τα παιδιά, απαντούν απερίφραστα «ναι».

Vanessa Breuer: Το μοντέλο του brand Doen είναι μητέρα δύο παιδιών και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram σε ταξιδεύει σε έναν τρόπο ζωής γεμάτο απολαύσεις– υγιεινό φαγητό, επαφή με τη φύση και βόλτες στην παραλία. Με αυτό τον τρόπο ζωής συμβαδίζει και το μποέμ, ανεπιτήδευτο στυλ της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pandora Sykes: Η Βρετανίδα συγγραφέας, δημοσιογράφος και μαμά ενός μωρού κοριτσιού αγαπά το χρώμα, τα prints και τις εμφανίσεις που παντρεύουν το vintage με το σύγχρονο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sai De Silva: Αυτή η μαμά με τα δύο παιδιά της δημιουργούν ίσως την πιο στιλάτη οικογένεια της Νέας Υόρκης, παντρεύοντας καθημερινά τις πολυτελείς με τις οικονομικές ετικέτες και αποδεικνύοντας ότι η κομψότητα δεν κοστίζει απαραίτητα μια περιουσία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Anouk Yve: Αν αγαπάς το μίνιμαλ, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τον λογαριασμό αυτής της Ολλανδής συμβούλου εταιρειών, με τα δύο παιδιά της σε guest star εμφανίσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Leandra Medine: Η μπλόγκερ, δημιουργός του επιτυχημένου brand Man Repeller και νέα μαμά διδύμων διατηρεί το κουλ και ταυτόχρονα προσωπικό στυλ που την καθιέρωσε και αντιμετωπίζει τη μητρότητα με λυτρωτικό χιούμορ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Renata Bueno Gelfi: Μέσα από τις φωτογραφίες της δημιουργεί έναν ρουστίκ, νοσταλγικό, σχεδόν παραμυθένιο κόσμο μαζί με τις τρεις κόρες της, έναν κόσμο όπου όλες θα θέλαμε να ζήσουμε, έστω και για λίγο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Φόρεμα Betsie, Antik Batik, www.shopbop.com, €216.92

Δες το εδώ.

Skinny τζιν Levi's, www.farfetch.com, 132 €

Δες το εδώ.

Ριγέ oversized πουκάμισο, www.zara.com, 29,95 EUR

κεντρική φωτό: @vanessabreuer1

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

 

TAGS