Καθώς οι λάτρεις της μόδας, αναζητούν το καλύτερο από την εικόνα τους, έχουν εστιάσει στην εκγύμναση. Σμιλεύουν το σώμα για να υποδεχθεί τις τάσεις της μόδας. Τρεντ και γυμναστική συχνά πηγαίνουν χέρι-χέρι, ακόμη και στο γυμναστήριο.

Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση δεν είναι μακριά από την κοφτερή εμφάνιση και το προσωπικό στυλ. Το βασικό κομμάτι που όλες αγαπάμε και αγοράζουμε ξανά και ξανά, το κολάν υψηλής προπόνησης, που όμως μπορεί να φορεθεί σε πολλές ακόμα περιπτώσεις κολακεύοντας το σώμα, έχει άπειρες παραλλαγές.

Το μυστικό βρίσκεται στο πατρόν που αγκαλιάζει τη μέση, στις απρόσμενες ραφές που λεπταίνουν τα πόδια, στους χρωματικούς συνδυασμούς που δημιουργούν το εφέ «μακριές γάμπες». 

Κομψά και εξαιρετικά κολακευτικά για όσες αγαπούν την εμφανή καμπύλη της μέσης, αυτά τα κολάν υψηλής σχεδίασης θα σας κάνουν να νιώθετε άνετες και δροσερές ενώ σηκώνετε βάρη ή παίρνετε μια στάση γιόγκα. Το μυστικό βρίσκεται στο πατρόν που αγκαλιάζει τη μέση, στις απρόσμενες ραφές που λεπταίνουν τα πόδια, στους χρωματικούς συνδυασμούς που δημιουργούν το εφέ «μακριές γάμπες». 

Επίσης επειδή τα κολάν ταλαιπωρούνται από την καθημερινή χρήση καλό είναι να αλλάζονται συχνά και πλένονται σωστά. Φορέστε τα με ένα αθλητικό σουτιέν που ταιριάζει, πιείτε κι ένα smoothie μετά την προπόνηση και νιώστε την ενέργεια να σας κατακλύζει. Θα νιώσετε τόσο καλά.

Δείτε μερικά κολάν που πραγματικά ξεχωρίζουν λόγω υψηλής σχεδίασης πατρόν:

Δείτε το εδώ

The Geometric Legging Crop $138

Δείτε το εδώ

JUVIA double band leggings £88

Δείτε το εδώ

The Geometric Legging Crop $138

Δείτε το εδώ

Outdoors Voices 7/8 Springs Leggings ($95)

Δείτε το εδώ

ISABEL MARANT colour block leggings £188
TAGS