Ο όμιλος Inditex, και κυρίως το διαμάντι στο στέμμα της εν λόγω ενδυματολογικής αυτοκρατορίας, τα καταστήματα Zara, έχουν φέρει χωρίς δεύτερη συζήτηση μία επανάσταση στον χώρο της μόδας, κάνοντας με τα ρούχα τους και τις προσιτές τιμές, το στυλ υπόθεση όχι μόνο των οικονομικά ευνοούμενων, αλλά και των πολλών. Όσων, εν πάση περιπτώσει ενδιαφέρονται να ντύνονται κάθε μέρα μοδάτα και δημιουργικά. 

Το παραπάνω είναι, λοιπόν, από μόνο του ένας πολύ καλός λόγος για να ασχολείται κανείς τακτικα με τις νέες κυκλοφορίες του brand και με τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους. Κάπως έτσι τα διεθνή fashion blog έχουν γεμίσει με προτάσεις από τη συγκεκριμένη μάρκα και σε μία βόλτα στο διαδίκτυο την προσοχή μας κέρδισε ένα καινούργιο παντελόνι, το οποίο, σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, είναι αυτό που ταιριάζει όσο τίποτα άλλο με το απόλυτο παπούτσι του χειμώνα. Ta ankle boots.

Bέβαια το παντελόνι για το οποίο μιλάμε έχει κι άλλους λόγους να τραβάει τα βλέμματα των fashion editors, αφού συνδυάζει σε ένα μόνο ρούχο τρεις από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Είναι καρό, είναι cropped, καταλήγει σε άνοιγμα καμπάνα.

Μία ματιά στο Instagram και τις εμφανίσεις μίας συγκεκριμένης fashion blogger η οποία αγαπά τα ρούχα των Zara θα σε πείσει πως όντως αυτό το παντελόνι που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι το κατάλληλο για να αναδείξει τα αγαπημένα στου μποτάκια τις κρύες μέρες του Δεκέμβρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

CHECKED SKINNY TROUSERS DETAILS 25.95 EUR

 

Δες το εδώ

CHECKED TROUSERS WITH RUFFLED POCKET DETAILS 25.95 EUR

Δες το εδώ

CHECKED TROUSERS WITH ZIPS DETAILS 29.95 EUR

Δες το εδώ

CHECKED TROUSERS WITH ZIPS DETAILS 25.95 EUR

 

 

 

TAGS