Όλες αγαπάμε το one piece, το ένα ρούχο που θα μας ντύσει για όλη την ημέρα. Είτε αυτό είναι ένα jumpsuit είτε ένα κομψό φόρεμα. Κι εδώ, στο σημείο αυτό, αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις του στυλ. Δηλαδή όταν λέμε κομψό τι εννοούμε; Κι αν είναι κομψό θα είναι και βολικό; Κι αν είναι βολικό θα είναι σύγχρονο; Και πάει λέγοντας. 

Λοιπόν, κυρίες μου, έχουμε την απάντηση για όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Γιατί υπάρχει ένα φόρεμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες μας, τόσο σε επίπεδο στυλ όσο και και πρακτικότητας, είναι δροσερό, κομψό και φίνο -κυρίως είναι σύγχρονο αλλά και διαχρονικό-, ενώ φοριέται ταυτόχρονα από μια γυναίκα στα 20 της και μια άλλη στα 60 της. Ταιριάζει σε όλες τις σωματοδομές, καλύπτει κάποια έξτρα κιλάκια εάν υπάρχουν και αναδεικνύει τις λεπτές γραμμές του σώματος.

Αυτό το ρούχο είναι το φαρδύ, λευκό φόρεμα από ποπλίνα, με βολάν, ένα πιο εξελιγμένο καφτάνι, μια μεταλλαγμένη αφρικανική κελεμπία

Αυτό το ρούχο είναι το φαρδύ, λευκό φόρεμα από ποπλίνα, με βολάν, ένα πιο εξελιγμένο καφτάνι, μια μεταλλαγμένη αφρικανική κελεμπία. Ένα τέτοιο φόρεμα χρειάζεται να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας, να μας βγάζει από τη δύσκολη θέση της απόφασης για έξτρα στάιλινγκ, να μας δροσίζει και να μας χαρίζει έναν αέρα κοσμοπολιτισμού.   

Ανάλογα με τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που θα προσθέσουμε αλλάζει ύφος και μας βοηθάει να προσαρμόσουμε την εικόνα μας σε διαφορετικές περιστάσεις. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΡΔΙΑ, ΚΟΜΨΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

+ Η βραδινή εκδοχή του one piece, του απόλυτου φορέματος από μονόχρωμο σατέν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΜΑΤΟΣ 

Δείτε το εδώ

RODEBJER Dakota Dress in White 436,94 €

 

Δείτε το εδώ

ULLA JOHNSON Claribel cotton-poplin midi dress €396

 

Δείτε το εδώ

&DAUGHTER Dawn stretch-cotton twill midi dress €414

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS