Η ζεστασιά και η υφή του πλεκτού παραπέμπουν ξεκάθαρα στους χειμερινούς μήνες, ωστόσο και την άνοιξη μπορούμε να βρούμε το σωστό πουλοβεράκι για να φορέσεις. 

Θα μπορούσε να είναι ένα item φτιαγμένο από λεπτό, απαλό νήμα ή ένα πλεκτό τοπ χωρίς μανίκια. Μία πλεκτή μπλούζα σε φωτεινό ροζ ή κρεμ χρώμα κεντημένη με λουλούδια, πολύχρωμα σχέδια και χαρούμενα μοτίβα. 

Φέτος οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες καθώς οι μεγαλύτερες αλυσίδες μόδας (όπως για παράδειγμα τα Zara) έχουν λανσάρει στα καταστήματα τους πάρα πολλά νέα κομμάτια που συνδυάζουν ιδανικά την αίσθηση ενός ζεστού ρούχου, κατάλληλο για την μεταβατική περίοδο που διανύουμε, και της φρέσκιας διάθεσης που φέρνει μαζί του ο ερχομός της άνοιξης. 

Μία ματιά στο διαδίκτυο και στις βιτρίνες των καταστημάτων θα σε πείσει ότι αυτή τη σεζόν έχουμε ακόμα έναν πολύ καλό λόγο να καθυστερήσουμε την έλευση των πιο ελαφριών, καλοκαιρινών ρούχων στις ντουλάπες μας, απολαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους ανοιξιάτικους μήνες μέσα στα mid season πλεκτά μας. 

Η αλήθεια είναι ότι τα προτιμάμε από τις πιο βαριές και πληκτικές επιλογές του χειμώνα. 

Δες το εδώ

ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΒΟΛΑΝ, ZARA. 39,95 EUR

Δες το εδώ

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΚΕΝΤΗΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ZARA 22,95 EUR

Δες το εδώ

ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΜΕ ΠΟΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ZARA. 29,95 EUR

Δες το εδώ

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ POINTELLE,ZARA, 22,95 EUR

Δες το εδώ

ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΖΑΚΑΡ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ZARA 25,95 EUR

Δες το εδώ

ΑΠΑΛΟ ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ, ZARA, 25,95 EUR

Δες το εδώ

ΠΛΕΚΤΟ ΤΟΠ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΖΑRA, 17,95 EUR

Δες το εδώ

ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΡΟΣΕ, ZARA, 29,95 EUR

Κεντρική φωτογραφία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS