ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Οι καλύτερες προτάσεις για όλη την οικογένεια και... φυσικά για εσένα

Πιτζάμες, ρούχα και αξεσουάρ. Μία επίσκεψη στη Yamamay αρκεί για να φύγετε φορτωμένοι με τσάντες.

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Οι καλύτερες προτάσεις για όλη την οικογένεια και... φυσικά για εσένα

«Ι Feel it in my fingers, I feel it in my toes, Christmas is all around me and so the feeling grows», τραγουδούσε ο Μπιλ Νάιτ, στο εμβληματικό, «Love Actually» μία από τις πιο δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες ταινίες της τελευταίας 20ετίας. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, είναι χαρά και αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δώρα. Εξάλλου, είναι πια κοινώς αποδεκτό, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις το χαμόγελο που προκαλεί το δώρο σου, σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη, είναι χαρά και αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δώρα. Εξάλλου, είναι πια κοινώς αποδεκτό, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις το χαμόγελο που προκαλεί το δώρο σου, σε ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Κάθε χρόνο λοιπόν, η αναζήτηση δώρων, είναι μία μικρή θα λέγαμε ιεροτελεστία. Κάτι να του αρέσει αλλά είναι και πρακτικό. Ταυτόχρονα όμως να είναι καλόγουστο και να το ευχαριστηθεί. Αυτά είναι τα βασικά κριτήρια με τα οποία - εγώ τουλάχιστον - επιλέγω δώρα και δεν δυσκολεύτηκα να εντοπίσω το brand που καλύπτει όλα όσα αποζητώ και με το παραπάνω.

Μία βόλτα στη Yamamay ήταν αρκετή για να φύγω γεμάτη τσάντες, άκρως ικανοποιημένη με τις αγορές μου. Το αγαπημένο brand, μας ταξιδεύει στη μαγευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια παραμυθένια συλλογή από ενδύματα και αξεσουάρ, σχεδιασμένη για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Ατελείωτες ιδέες… και για να φορέσουμε στις γιορτινές εξόδους μας αλλά και για να κρύψουμε στις κάλτσες των Χριστουγέννων! Η χριστουγεννιάτικη διάθεση αντικατοπτρίζεται ακόμα και στις βιτρίνες και τις οθόνες των καταστημάτων, αλλά και στις τσάντες, μιας και κυριαρχούνται από σκίτσα του Ιταλού εικονογράφου Αντρέα Ταρέλα ο οποίος δημιουργεί μία φανταστική παρέα από «party animals» που διασκεδάζουν ανάμεσα σε χιονισμένα έλατα, γκι και ζαχαρωτά.

Η χριστουγεννιάτικη διάθεση αντικατοπτρίζεται ακόμα και στις βιτρίνες και τις οθόνες των καταστημάτων, αλλά και στις τσάντες, μιας και κυριαρχούνται από σκίτσα του Ιταλού εικονογράφου Αντρέα Ταρέλα ο οποίος δημιουργεί μία φανταστική παρέα από «party animals» που διασκεδάζουν ανάμεσα σε χιονισμένα έλατα, γκι και ζαχαρωτά.

Χριστουγεννιάτικα δώρα: Οι καλύτερες προτάσεις για όλη την οικογένεια και... φυσικά για εσένα

Για ακόμη μία χρονιά η Υamamay εμπιστεύεται τα μοντέλα Sara Pagliaroli, Lorena Duran και Paul Ferrari συν τη νεαρή Margherita Buoncristiani με τα δύο παιδιά, που φωτογραφίζονται από τον Ισπανό Xavi Gordo ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος η εταιρεία επέλεξε να δωρίσει τα έσοδα που από την πώληση των χριστουγεννιάτικων shoppers, στο ίδρυμα Black Jaguar-White Tiger. Μια ένωση που έχει δεσμευτεί να αποκαθιστά αιλουροειδή που έχουν διασωθεί από άθλιες και παράνομες συνθήκες διαβίωσης.

Έχοντας μπει για τα καλά σε εορταστικό mood, ξεκίνησα να κάνω τις αγορές μου. Ένα χουχουλιάρικο σετ χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και ένα άκρως εορταστικό πουλόβερ ήταν οι πρώτες μου επιλογές για την αδερφή και τον γαμπρό μου, που ξέρω ότι λατρεύουν τις γιορτές και ιδίως να παρακολουθούν χριστουγεννιάτικες ταινίες τυλιγμένοι με ζεστές κουβέρτες.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, ανακάλυψα τις τέλειες fleece κουβέρτες ιδανικές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Στο καλάθι κι αυτές!

Kαι επειδή οι πιτζάμες με ενθουσίασαν ιδιαίτερα, πήρα και ένα ζευγάρι στον μπαμπά μου, που κάνει συνέχεια παράπονα ότι κρυώνει. Και επειδή έναν μπαμπά τον έχω, του πήρα και μία τέλεια σκούρα μπλε μπλούζα για τις βόλτες του.

Και πάμε στα εσώρουχα, τα οποία ομολογώ ότι με ενθουσίασαν. Κυρίαρχος... το κόκκινο!

Έχω τρεις κολλητές φίλες, για τις οποίες πήρα από ένα κόκκινο σλιπάκι. Λένε ότι οφείλεις να υποδεχθείς τον νέο χρόνο με κόκκινο εσώρουχο για το γούρι. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό.

Φυσικά πήρα και ένα σέξι κόκκινο σετ για εμένα.

Kαι για τις πιο τολμηρές υπάρχει και αντίστοιχο κορμάκι.

Αλλά και ένα κόκκινο σλιπάκι για τον καλό μου. Βέβαια δεν θα μπορούσα να μείνω μόνο στο σλιπάκι, και γι' αυτό επέλεξα για εκείνον και μία φανταστική γκρι ρόμπα, την οποία λογικά θα του κλέψω!

Και σε αντίστοιχο με τον Μίκυ Μάους.

Σε ακόμη ένα διάλειμμα από το κόκκινο, εντόπισα ένα υπέροχο σετ λεοπάρ εσώρουχα το οποίο όπως καταλαβαίνετε, έγινε δικό μου με συνοπτικές διαδικασίες. Εξάλλου οι γιορτές είναι μέρες χαράς. Τα έξοδα θα τα σκεφτώ μετά τα Φώτα!

Και φορεμένο!

Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τη διαχρονική αξία του μαύρου.

Το απόλυτο βελούδινο κορμάκι.

Όσο για τα ανίψια μου, για τη μικρή πήρα ένα σετ πιτζάμες με τον τάρανδο των χριστουγέννων και στον μικρό επίσης πιτζάμες, φυσικά με τον Σπάιντερμαν! Πιστεύω θα ξετρελαθεί.

Λίγο πριν κατευθυνθώ προς το ταμείο, εντόπισα και τη νέα συλλογή *«Party Time» η οποία αποτελείται από βραδινά κομμάτια, ιδανικά για εξόδους και ρεβεγιόν. Προφανώς την τίμησα αγοράζοντας μία τούλινη φούστα και ένα τοπ με παγιέτες – γιατί το ρεβεγιόν τη θέλει τη λάμψη του - (Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα).

Για ακόμη μία χρονιά λοιπόν, τα Yamamay «έντυσαν» ολόκληρη την οικογένειά μου, ταξιδεύοντάς με σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο χρώματα και ενθουσιασμό.

Και μην ξεχνάτε: επιλέγοντας 5 κομμάτια, από σχεδόν όλες τις συλλογές, ακόμη και τη Χριστουγεννιάτικη, πληρώνουμε μόνο τα 4! Ακόμη, για αγορές από 49€ και άνω παίρνουμε μια fleece κουβέρτα ΜΟΝΟ με €1.

Read Next

24 Απρ 2024

Ελένη Μενεγάκη: Πώς φόρεσε το οικονομικό λεοπάρ φόρεμα από τα Zara

Η Ελένη Μενεγάκη λέει "ναι" στο διαχρονικό λεοπάρ φόρεμα, και μας θυμίζει γιατί το αγαπάμε τόσο πολύ

24 Απρ 2024

Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

Περισσότερα από

Μόδα

24 Απρ 2024

Το lookbook της άνοιξης: Η Αναστασία Παντούση δίνει την έμπνευση για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις

Η Αναστασία Παντούση με τα ρούχα και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

24 Απρ 2024

Το Chic Travel Style της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου: Οι βαλίτσες και οι τσάντες ταξιδιού που επιλέγει

Τα είδη ταξιδιού που διαμορφώνουν τις τάσεις στη μόδα του chic traveling.

23 Απρ 2024

4 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά και άνετα ανοιξιάτικα looks σύμφωνα με την Ελίνα Παπίλα

Η Ελίνα Παπίλα προτείνει τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας.

22 Απρ 2024

Λουλούδια, χρώματα και λάμψη: Η Αντιγόνη Νεοφύτου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

21 Απρ 2024

Μαρινιέρα + denim: Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

20 Απρ 2024

Πήραμε μία γεύση από τα σανδάλια που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

Ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι και εμείς ήδη οργανώνουμε τη γκαρνταρόμπα της θερινής εποχής.

18 Απρ 2024

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη με λευκό κοστούμι και εσπαντρίγιες

Το διαχρονικό κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας που επέλεξε η Όλγα Κεφαλογιάννη

17 Απρ 2024

Το Clodist φέρνει όλες τις νέες τάσεις της μόδας για τη σεζόν SS24

Είναι καιρός να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας ακολουθώντας ό,τι νέο και ποιοτικό ταιριάζει στο στυλ μας.

17 Απρ 2024

Τα μυστικά για sexy εμφανίσεις μετά τα 50

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για το sexy dressing.