Το μόνο αξεσουάρ που δεν είναι περιττό το καλοκαίρι, είναι τα γυαλιά ηλίου. Τα φοράς όλο το χρόνο, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ και κάθε ζευγάρι μπορεί να αλλάξει το ύφος ενός ολόκληρου outfit.

Την περασμένη άνοιξη, τα γυαλιά με χρωματιστούς, παστέλ φακούς επέστρεψαν από τα mid 90s στην γκαρνταρόμπα των πιο ενημερωμένων fashionistas, αλλά φτάνοντας στο καλοκαίρι, μια άλλη, ασυνήθιστη τάση έκανε την εμφάνισή της,

Όπως λέει και ο τίτλος της δημοφιλούς σειράς Orange is the new black, το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο. Πολύ απλά, αν ψάχνεις ένα statement κομμάτι για να ξεχωρίσεις αυτό το καλοκαίρι, επένδυσε σε ένα ζευγάρι πορτοκαλί γυαλιά.

 

 

Αν το πορτοκαλί σου προκαλεί συνειρμούς που απέχουν σημαντικά από αυτό το chic, και επειδή, πράγματι, είναι ένα χρώμα που δύσκολα κολακεύει μια μεσογειακή επιδερμίδα, αναζήτησε μια απόχρωση που να περιέχει περισσότερο κίτρινο και να είναι παστέλ. 

 

 

Ένα ζευγάρι γυαλιά με παλ σκελετό στο χρώμα του βερίκοκου είναι ο πιο updated τρόπος να «κάνεις μόδα» φέτος το καλοκαίρι. 

Δες το εδώ.

Oversized γυαλιά Ganni

Δες το εδώ.

Μικροσκοπικά γυαλιά, Poppy Lissiman (€89)

Δες το εδώ.

Oversized γυαλιά, Miss Clementine ($18.00)

 

TAGS