Μία νύφη πολλά μπορεί να αμελήσει αλλά σίγουρα όχι τα παπούτσια της. Η νέα εαρινή συλλογή του αγαπημένου οίκου των σταρ και του κόκκινου χαλιού έρχεται με μία τεράστια γκάμα κομψών επιλογών για κάθε στυλ. Φλατ μυτερές μπαλαρίνες με εντυπωσιακά πετράδια, ψηλοτάκουνα πέδιλα με αέρινα φτερά και Μary Janes από ντελικάτη δαντέλα συνθέτουν τη νέα Bridal Collection με την υπογραφή Jimmy Choo.

Τα ρομαντικά νυφικά με πολλές στρώσεις τούλι που συνοδεύουν τις νυφικές δημιουργίες Jimmy Choo στη νέα καμπάνια της συλλογής φέρουν την υπογραφή της σχεδιάστριας Monique Lhuillier και αποτελούν μέρος της συλλογής Aviva για την Άνοιξη του 2016.

Εάν επιλέξετε ένα ζευγάρι Choos για την ημέρα του γάμου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες του οίκου δεν περιορίζονται μόνο στο πολυπόθητο λευκό ζευγάρι παπουτσιών παρά επεκτείνονται σε μία ολόκληρη εμπειρία αγοράς μέσα στην μπουτίκ. Κλείνοντας ένα ραντεβού για να δοκιμάσετε τα αγαπημένα σας ζευγάρια έχετε την ευκαρία να απολαύσετε μαζί με τις φίλες σας ένα ποτήρι σαμπάνια ενώ δοκιμάζετε τα αγαπημένα σας πέδιλα και στη συνέχεια να ζητήσετε τα αρχικά και την ημερομηνία του γάμου σας (ή ακόμα και το όνομα της κολλητής σας) να αναγραφεί στο πάτο των νυφικών παπουτσιών. Και επειδή τα καλύτερα πράγματα πρέπει να διαρκούν για πάντα ο οίκος αναλαμβάνει να αλλάξει χρώμα στα αγαπημένα σας Jimmy Choo μετά την γαμήλια τελετή, έτσι ώστε να μπορείτε να φοράτε τα γαμήλια παπούτσια σας σε μία ξεχωριστή βραδινή έξοδο. 

Φλατ μπαλαρίνες "The Alina", 625€, row.jimmychoo.com
Πέδιλα "Viola", 1475€, row.jimmychoo.com
Γόβες "The Anouk", 475€, row.jimmychoo.com
Πέδιλα "Fayme", 695€, row.jimmychoo.com
TAGS