Φέτος το φθινόπωρο ονειρευόμαστε πιο έντονα από ποτέ ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια υψηλής ποιότητας. Ίσως θεωρούμε ότι θα μας φέρουν γούρι, ανοίγοντας το δρόμο για έναν χειμώνα πιο εξωστρεφή από όσο φοβόμαστε ότι θα είναι, γεμάτο με βόλτες και ταξίδια

Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, έχουμε αρχίσει να κάνουμε scroll down στις νέες κολεξιόν των λαμπερών οίκων αλλά και των οικονομικών καταστημάτων και παρατηρούμε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, μια δυνατή τάση: την αλυσίδα, σε πέδιλα, γόβες, αλλά και loafers. Ένα αξεσουάρ που κοσμεί διακριτικά τα παπούτσια, αναβαθμίζοντας αυτομάτως ακόμα και τις πρωινές εμφανίσεις μας.

Ιδανικά, θα επενδύσουμε σε ένα πολυτελές ζευγάρι, ώστε να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα δείχνει ευτελές. Στα όνειρά μας πρωταγωνιστούν τα παρακάτω δερμάτινα loafers, που φανταζόμαστε ήδη φορεμένα με ένα σοφιστικέ cigarette παντελόνι. Αν, πάλι, τα όνειρα απέχουν πολύ από την οικονομική μας πραγματικότητα, μπορούμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα προς το φθινόπωρο με τα προσιτά σε όλους πέδιλα που προτείνουν τα H&M. Άλλωστε, ο καιρός στην Ελλάδα προδιαθέτει για ανοιχτά παπούτσια σχεδόν μέχρι τον Νοέμβριο.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Δερμάτινα loafers By Far, www.coggles.com, €458.00

Δες το εδώ

Δερμάτινα πέδιλα Porte & Paire, www.net-a-porter.com, €290

Δες το εδώ

Πέδιλα με λεπτομέρεια αλυσίδα, www2.hm.com, 39,99 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS