Τα τελευταία χρόνια ακόμα και οι πιο παραδοσιακοί γάμοι παρεκκλίνουν από το τελετουργικό από κάποια άποψη, είτε στον τρόπο με τον οποίο γίνονται το μυστήριο και η δεξίωση είτε στην τοποθεσία είτε στη διακόσμηση είτε στην γκαρνταρόμπα του ζευγαριού και των καλεσμένων.

Στην τελευταία περίπτωση, ιδιαίτερα όταν ο γάμος είναι πολιτικός και όχι θρησκευτικός, η νύφη εγκαταλείπει όλο και πιο συχνά το νυφικό χάριν ενός φορέματος που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική της, ακολουθώντας μια πιο εναλλακτική γραμμή και στα παπούτσια. Αλλά ακόμα και αν φορέσει νυφικό, κάποιες γυναίκες επιλέγουν, αντί για τις λευκές νυφικές γόβες, χρωματιστά ψηλοτάκουνα. Ή, οι πιο τολμηρές, καταφεύγουν στα αγαπημένα τους sneakers, που παρεμπιπτόντως προσφέρονται και για ατελείωτες ώρες χορού. Και που μπορούν, στη συνέχεια, να φορεθούν καθημερινά, όπως σε μια βραδινή βόλτα.

Ορισμένα από αυτά τα αθλητικά παπούτσια είναι μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικά, σε τιμές που ξεκινούν από 38 ευρώ. Γκλίτερ, λουλούδια δίνουν λάμψη ή ρομαντισμό σε μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σου, αντικατοπτρίζοντας τη διάθεσή σου. Δες παρακάτω τα καλύτερα sneakers που μπορείς να φορέσεις σε γάμο, ακόμα και αν είναι ο δικός σου.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Trainers με γκλίτερ, Schuh, www.schuh.eu, 38,00 €

Δες το εδώ.

Ασημί sneakers, Superga, www.superga.co.uk, €72.00

Δες το εδώ.

Floral sneakers Beverly Hills Polo Club, www.yoox.com, EUR 63,00

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS