Είναι ψηλόμεσα και συνήθως συνοδεύονται από μια ζώνη που δένει στη μέση. Σταδιακά ανοίγουν προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να τα νιώθουμε τόσο άνετα όσο τις πιτζάμες μας ή τη φόρμα του γυμναστηρίου μας. Είναι τα λεγόμενα paperbag παντελόνια, που φέτος σαρώνουν. Από τα πιο πολυτελή μέχρι τα πιο οικονομικά brands παρουσιάζουν μία τουλάχιστον εκδοχή τους.

Τα βλέπουμε να ποζάρουν σε ουδέτερα χρώματα, σε έντονες αποχρώσεις, αλλά και σε καρό και ριγέ ντεσέν. Συνδυασμένα με ένα T-shirt για πιο ροκ διάθεση, με πουκάμισο για σοφιστικέ λουκ που ταιριάζει ιδιαίτερα στις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, ή με ριχτά πουλόβερ, που εξισορροπούν τον όγκο τους.

Με έναν μαγικό σχεδόν τρόπο, κολακεύουν κάθε σιλουέτα, ακόμα και τη «δύσκολη» μεσογειακή με την έντονη περιφέρεια. Αν θέλεις να δοκιμάσεις να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου, μπορείς να ξεκινήσεις με το παρακάτω παντελόνι από τα Zara, που βρήκαμε με δέκα ευρώ. Αν εμπιστεύεσαι ήδη τα paperbag παντελόνια, επένδυσε σε ένα επώνυμο κομμάτι που θα φοράς για χρόνια και θα συνδυάζεις σχεδόν με τα πάντα.

Δες πώς το φορούν οι influencers.

PHOTO: @MEGANELLABY
PHOTO: @_JEANETTEMADSEN_

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Παντελόνι με ζώνη paperbag, www.zara.com, 9,99 EUR

Δες το εδώ.

Παντελόνι με ζώνη, Alice + Olivia, www.net-a-porter.com, $355

Δες το εδώ.

Παντελόνι paperbag, www.pullandbear.com, 12.99 €

 

TAGS