Είναι από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα. Οτιδήποτε και αν φορέσει γίνεται ανάρπαστο ενώ το fashion brands της είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παγκοσμίως. Ο λόγος για τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία έπραξε πολύ καλά που εγκατέλειψε το τραγούδι και ασχολήθηκε με τη μόδα, γιατί όπως φαίνεται αυτή είναι η πραγματική της κλίση.

Ο λόγος για τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία έπραξε πολύ καλά που εγκατέλειψε το τραγούδι και ασχολήθηκε με τη μόδα, γιατί όπως φαίνεται αυτή είναι η πραγματική της κλίση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η 47χρονη σταρ, τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαιτέρως σέξι στα social media, με αποκορύφωμα την πρόσφατη φωτογραφία των εντυπωσιακών οπισθίων, τα οποία δεν διευκρίνισε αν είναι τα δικά της ή όχι. Αφού λοιπόν είδε ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν… τεράστια, αποφάσισε να συνεχίσει τις εντυπωσιακές και σέξι εμφανίσεις, αυτή τη φορά με ένα φόρεμα από τη νέα της συλλογή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Cheeky Posh» έγραψε στη λεζάντα ενώ τα σχόλια από κάτω ήταν διθυραμβικά. Όχι μόνο για τη θηλυκή της σιλουέτα, αλλά και για το υπέροχο πράσινο φόρεμα το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες μέσα από τη νέα της συλλογή.

Kεντρική φωτογραφία: Abaca

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS