Προλογίζοντας το επετειακό σόου για τα 10 χρόνια του brand της, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε αναρτήσει στο Ιnstagram μια νέα φωτογράφηση νοσταλγικού χαρακτήρα, που απέτιε φόρο τιμής στην πρώτη καμπάνια του brand της. 

Μάλιστα, η σχεδιάστρια λάνσαρε ένα συλλεκτικό T-shirt με την πρώτη πρώτη φωτογραφία που λάνσαρε ως Victoria Beckham προετοιμάζοντας το έδαφος γι' αυτό που έμοιαζε να είναι ένα σόου χωρίς προηγούμενο. Το να γιορτάζεις 10 χρόνια επιτυχίας στο σκληρό κόσμο της μόδας, δεν είναι και λίγο. 

Κι όμως, η Βικτόρια έκανε την υπέρβαση. Ενώ όλοι κρατούσαν την ανάσα τους, σε μια καλαίσθητη αίθουσα στο κεντρικό Λονδίνο, τα πρώτα looks που εμφανίστηκαν είχαν κάτι εξαιρετικά γνώριμο και οικείο- η Βικτόρια έμεινε πιστή σε αυτό που ξέρει καλά, το σύγχρονο μίνιμαλ.

«Κάθε χρόνο έχω περισσότερο άγχος, γιατί το brand μου μεγαλώνει», δήλωσε η ίδια στα παρασκήνια του σόου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αντιστάθηκε στον πειρασμό να κάνει κάτι extreme, ένα σόου για το οποίο όλοι θα μιλούσαν (και θα τουίταραν την ίδια στιγμή) και παρουσίασε μια άψογη συλλογή, η οποία θύμιζε ελαφρώς τις προηγούμενες- αλλά στην καλύτερη εκδοχή τους. 

Θέλει τόλμη να μένεις μίνιμαλ και η Βικτόρια το έχει αναγάγει σε μια ολόκληρη αισθητική- έτσι παρέμεινε κυρίαρχη παίζοντας μπάλα στο δικό της γήπεδο και φυσικά απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Καθαρές γραμμές, σύγχρονα κοστούμια και παντελόνια φερμουάρ στο τελείωμα, φαρδιά πουκάμισα, μίντι φορέματα και παστέλ - όλα τα κομμάτια της είχαν ένα σπορ στοιχείο που τα έκανε την ίδια στιγμή chic και casual. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες ολόκληρο το σόου εδώ. 

 

TAGS