Με ένα πολύ μεγάλο νέο λανσάρισμα σε όλο τον κόσμο το brand Sloggi του κολοσσού εσωρούχων Triump κατακτά όλο και περισσότερο την καρδιά του κοινού που αφήνεται καθημερινά στην άνεση του μαλακών, βαμβακερών σλιπ και σουτιέν με την υπογραφή της εταιρίας. 

Αυτό, πάντως, που κεντρίζει έντονα το ενδιαφέρον είναι η κυκλοφορία ενός επαναστατικού item, ενός μοντέρνου, υβριδικού σουτιέν το οποίο δηλώνει ότι μπορεί χωρίς πολλή συζήτηση και περιττή κούραση να κάνει αυτό που έχει απασχολήσει σίγουρα όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ποιο είναι το σωστό νούμερο σουτιέν για το δικό τους στήθος, εκείνο που το κρατήσει πιο σταθερά στη σωστή θέση και εκείνο που τις κολακεύει πιο πολύ. Για τον απλούστατο λόγο ότι κυκλοφορεί μόνο σε ένα νούμερο και υποστηρίζει ότι είναι το απόλυτο one size κομμάτι. Προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες κάθε σωματότυπου, σε κάθε μέγεθος και κάθε cup. 

Σύμφωνα με τους designers πίσω από την κυκλοφορία του το μυστικό σε όλα αυτά είναι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σουτέν, το πατρόν του που μοιάζει περισσότερο με cropped μπουστάκι παρά με παραδοσιακό σουτιέν, το βαθύ V άνοιγμα μπροστά και οι φαρδιές τιράντες που μπορούν να στηρίξουν ικανοποιητικά κάθε μέγεθος στήθους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Οι fashion editors και οι influencers έχουν ήδη ενθουσιαστεί μαζί του και αποκαλύπτουν πως το καινούργιο, επαναστατικό σουτιέν της Sloggi μπορεί να καλύψει νούμερα από 30C έως 32DD, εξυπηρετώντας σχεδόν κάθε γυναικείο σώμα. 

Το πάρα πολύ μαλακό ύφασμα του σουτιέν είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει χωρίς να ιδρώνει, ενώ συνοδεύεται με αντίστοιχο σλιπάκι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Sloggi Go All Round Bralette, Kahlua (£18)

Δες το εδώ

Sloggi Go All Around Hipster Briefs, Kahlua (£13)

Δες το εδώ

Sloggi Go All Round Bralette, Indian Summer (£18)

Δες το εδώ

Sloggi Go All Around Hipster Briefs, Indian Summer (£13)

Δες το εδώ

Sloggi Black Go All-Round Bralette (£18)

Δες το εδώ

Sloggi Black Go All-Round Maxi Knickers (£13)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS