Εδώ και δεκαετίες, η Triumph σχεδιάζει σαγηνευτικά εσώρουχα για κάθε γυναίκα και κάθε περίσταση και προτρέπει τις γυναίκες να βρουν το ιδανικό για κάθε τους εαυτό!

Με τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017 όμως, κάνει ένα βήμα παραπέρα για τις γυναίκες που θέλουν να μαγεύουν.

Χρησιμοποιώντας ως έμπνευση την σειρά Triumph Amourette, που εδώ και δεκαετίες λατρεύουν οι γυναίκες, δημιουργεί τα Amourette Charm.

Η διαχρονικά κομψή σειρά απογειώνεται, και με νέα χρώματα, σχέδια και κοψίματα, τα Amourette Charm, είναι έτοιμα να προσφέρουν κομψότητα, ποιότητα και αισθησιασμό, με πάντα τέλεια εφαρμογή.

Καθημερινή πολυτέλεια; Ναι, για όλες τις γυναίκες όμως! Τα Amourette Charm είναι τα εσώρουχα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν στην καθημερινότητα μία αίσθηση μαγείας και να αναβαθμίσουν την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.


Αλλωστε, η Triumph γνωρίζει τις ανάγκες κάθε γυναίκας και έτσι μπορεί να προσφέρει λύσεις που είναι πρακτικές χωρίς κανέναν άλλο συμβιβασμό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα αισθησιακό.

Ετσι ακριβώς και η νέα σειρά Magic Boost Velvet, συνδυάζει την καινοτομία και τη διαμόρφωση με άκρως σαγηνευτικά, βελούδινα styles. Καινοτομίες όπως το Magic Wire, η ελαστική (και όχι μεταλλική) μπανέλα που προσφέρουν τα Triumph Magic Boost και Magic Lily Sensation καθώς και η σειρά Airy Sensation που σμιλεύει το σώμα, είναι η απόδειξη πως οι γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν καμία υποχώρηση.

Για τις γυναίκες που θέλουν να βρουν τον ιδανικό τους εαυτό, η Triumph προσφέρει ακόμα, σειρές seduction, αθλητικές σειρές και σειρές για καθημερινή άνεση όλη μέρα. Προτάσεις για μικρό και μεγάλο στήθος, πάντα με μοντέρνο σχέδιο για κάθε γυναίκα ξεχωριστά!

TAGS