Μπορεί οι fans της βασιλικής οικογένειας να αγαπούν το στυλ της Κέιτ Μίντλετον και να επιβεβαιώνουν το πόσο επιδραστική είναι κάθε της εμφάνιση, αλλά κάθε σχέση θαυμασμού έχει και απαιτήσεις- το φόρεμα που επέλεξε στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν δέχτηκε σφοδρή κριτική και αρνητικά σχόλια.

Οι ενδυματολογικές επιλογές παίζουν τεράστιο ρόλο στην εικόνα οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου, αφού τη συνδιαμορφώνουν, και αυτό στη βασιλική οικογένεια γιγαντώνεται ελλείψη άλλης δραστηριότητας μαζικής απήχησης.

Έτσι, οι προσδοκίες στις σημαντικές περιστάσεις κορυφώνονται- όπως συνέβη και στην πρόσφατη βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ. Μόνο που τώρα, το outfit της Κέιτ τις ξεπέρασε. Λευκό, μίντι και υπέρκομψο.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από τη βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ, προκύπτει ένας άτυπος στυλιστικός κανόνας που φαίνεται να ακολούθησε η Κέιτ: τρεις βαφτίσεις, τρία φορέματα, όλα λευκά, όλα δια χειρός Alexander McQueen- ο οίκος που σχεδίασε και το υπέροχο νυφικό της.

 

 

Στη βάφτιση του Τζορτζ, η Κέιτ επέλεξε ένα μίντι off-white φόρεμα, κλειστό στο μπροστινό μέρος, με βολάν λεπτομέρεια και καπέλο διακοσμημένο με λουλούδια. Στην περίπτωση της Σάρλοτ, προτίμησε παρόμοιο καπέλο, αλλά φόρεμα με κομψό ντεκολτέ και μια κατάλευκη απόχρωση. Στην βάφτιση του πρίγκιπα Λούις όμως, η Κέιτ έκανε τη διαφορά- επέλεξε πιο βαθύ ντεκολτέ, τονισμένους ώμους και υπέροχο headpiece- στέκα, με λουλούδια.

Είτε πρόκειται πράγματι για κάποιον κανόνα, είτε για επιστροφή σε μια safe επιλογή, η Κέιτ ξέρει πώς να κερδίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων- κι ας φλερτάρει με την επανάληψη. 

Δες το βίντεο. 

 

TAGS