Συχνά ακούμε και λέμε τη φράση ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Ισχύει. Και έτσι πορευόμαστε στη ζωή, χωρίς να νοιαζόμαστε για τα χρόνια που περνούν, απολαμβάνοντας μόνο τα καλά. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορεί να γεράσει την εικόνα μας, πέρα φυσικά από τη στενοχώρια και το άγχος, τα οποία μερικές φορές δεν ορίζονται μόνο από εμάς τους ίδιους. 

Το στάιλινγκ. Αυτό είναι στα δικά μας χέρια, μας καθορίζει και μας τοποθετεί κοινωνικά εκεί που θέλουμε. Αυτό μπορεί να μας δείξει νεότερες ή απλά φρέσκες και σύγχρονες, μπορεί να μας κάνει να ξεχωρίσουμε, μπορεί να μας «σκοτεινιάσει». 

Ο Dani Michelle, ένας από τους πιο γνωστούς στιλίστες διασημοτήτων μοιράζεται τη γνώση του στο θέμα, μέσα από τους τρεις παρακάτω κανόνες:

#Νο1: Φοράτε παλιά παπούτσια και τσάντες

Όσο σημερινό λουκ κι αν έχετε η φθορά στα βασικά αξεσουάρ μπορεί να μας χαλάσει την εικόνα, όχι μόνο να σας δείξει εκτός εποχής, αλλά και να σας χαλάσει τη δική σας διάθεση. Οπότε, μπορείτε ή να επισκευάσετε τα παλιά σας παπούτσια και τις τσάντες ή να ψάξετε σε ευκαιρίες και να αποκτήσετε καινούργια items. 

#Νο1: Φοράτε παλιά παπούτσια και τσάντες

#Νο2: Φοράτε ρετρό κομμάτια χωρίς να τα σετάρετε με σημερινό τρόπο

Ενώ όλες μας -σχεδόν- είμαστε φαν των vintage κομματιών, που κουβαλούν ιστορία, καμία μας δε θέλει να μοιάζει με τη γιαγιά της. Οπότε τι κάνουμε; Συνδυάζουμε σωστά, με κάποια φετινά τρεντ τους θησαυρούς των αλλοτινών μεγαλείων και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα «ψαγμένο». 

#Νο2: Φοράτε ρετρό κομμάτια χωρίς να τα σετάρετε με σημερινό τρόπο

#Νο3: Το στυλ μας είναι ίδιο, ολόιδιο, μέσα στα χρόνια

Ό,τι δεν αλλάζει, χαλάει. Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για το στυλ μας. Άλλωστε, τι παραμένει ίδιο μέσα στα χρόνια; Τίποτα. Γιατί να μένουμε εμείς κολλημένες; Εννοείται ότι δεν τσαλαβουτάμε από το ένα στυλ στο άλλο, σα να μην ξέρουμε που να σταθούμε, αλλά σίγουρα τολμάμε αλλαγές και εκπλήσουμε και εμάς τις ίδιες.  

#Νο3: Το στυλ μας είναι ίδιο, ολόιδιο, μέσα στα χρόνια

Φωτό: THE STYLE STALKER

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS