Όλα δείχνουν ότι το 2018 είναι η χρονιά των χρωματικών πειραματισμών- τόσο στο ντύσιμο, όσο και στο μακιγιάζ. 

Στον αντίποδα των διαχρονικά chic μονόχρωμων looks, που, με τη σειρά τους, έχουν τους δικούς τους κανόνες, οι τάσεις φέτος ενθαρρύνουν την τόλμη και τους συνδυασμούς ετερόκλητων χρωμάτων αλλά και items. 

Όπως, για παράδειγμα, θα συνδύαζες ένα κομψό slip dress με ογκώδη, «άσχημα» αθλητικά για ένα πιο fashion αποτέλεσμα, έτσι μπορείς να φορέσεις μια κόκκινη φούστα με ένα ροζ cropped top. Και αν το κόκκινο και το ροζ είναι ήδη χθεσινά νέα για τις πιο ενημερωμένες fashionistas, δες παρακάτω τρεις ολόφρεσκους και απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι. 

Μπεζ και καφέ

 
 

 

Ξεκινάμε από τον πιο ταιριαστό συνδυασμό- το layering γήινων χρωμάτων. Αξίζει να αντισταθείς στον πειρασμό να συνδυάσεις το βασικό μπεζ με ένα έντονο χρώμα για ισορροπία και να επιλέξεις ένα κομμάτι ή αξεσουάρ σε ζεστό καφέ, που αν μη τι άλλο θα κάνει την εμφάνιση πολύ πιο classy. 

Κίτρινο και ροζ

 

 

Style du Monde

Εδώ ανεβαίνουμε επίπεδο δυσκολίας. Αν το ροζ με το κόκκινο, που φυσικά παραμένει in, σου φαινόταν πρόκληση, θέλει ιδιαίτερη μαεστρία για να το συνδυάσεις με το κίτρινο χωρίς να θυμίζεις γρανίτα. Το μυστικό βρίσκεται στις παστέλ αποχρώσεις, που αμβλύνουν την ένταση της χρωματικής αντίθεσης. 

Πράσινο και πορτοκαλί

 

 

 

 

Ο δυσκολότερος συνδυασμός. Μπορείς ξανά να δοκιμάσεις κάτι πιο safe, επιλέγοντας παλ αποχρώσεις ή κάνοντας αντίθεση με τα αξεσουάρ. Εδώ, το κλειδί βρίσκεται στη σωστή επιλογή αποχρώσεων- απόφυγε τα νέον και τα κραυγαλέα χρώματα και φόρεσε απαλό βερικοκί, φιστικί ή σκούρο πράσινο με κοραλί αξεσουάρ. 

TAGS