Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει τελειώσει ακόμα, και για κάποιες οι διακοπές μόλις να ξεκινούν, αλλά η στιγμή που θα υποδεχτούμε επίσημα το Φθινόπωρο είναι πολύ κοντά. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει να σκεφτούμε και τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και το στιλ που θα υιοθετήσουμε στη διάρκεια αυτής της μεταβατική εποχής όπου οι ζεστές μέρες εναλλάσσονται με βροχές και κρύο. 

Το transitional dressing προβλέπει συνδυασμούς καλοκαιρινών και φθινοπωρινών κομματιών σε ελκυστικά και κομψά combos, που χαρίζουν ευελιξία και άνεση παραμένοντας πιστά στην κομψότητα. Για τις γυναίκες άνω των 50, η μεταβάση από τη μία εποχή στην άλλη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξουν το στιλ τους αφού στη γκαρνταρόμπα τους (οφείλουν να) υπάρχουν όλα εκείνα τα staples που κρίνονται απαραίτητα γι' αυτή την περίπτωση. Blazers, λευκά πουκάμισα, βερμούδες, γιλέκα, ζακέτες, t-shirts, tailored παντελόνια, jeans, είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα "μεταβατικά" σας outfits χωρίς κανένα άγχος να υιοθετήσετε τάσεις για να είστε στιλάτες. 

Blazers, λευκά πουκάμισα, βερμούδες, γιλέκα, ζακέτες, t-shirts, tailored παντελόνια, jeans, είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα "μεταβατικά" σας outfits χωρίς κανένα άγχος να υιοθετήσετε τάσεις για να είστε στιλάτες. 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές φρέσκες ιδέες για transitional dressing από τις πιο ενημερωμένες fashionistas άνω των 50:  

Κεντρική φωτογραφία: Abaca

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

TAGS