Το μήνυμα είναι δυνατό και ξεκάθαρο και έρχεται από όλους τους fashion experts, αλλά και τους καταναλωτές που αγαπούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας παγκοσμίως. Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά και έναν ζόρικο χειμώνα, η άνοιξη του 2021 ελπίζουμε να μας φέρει όλη εκείνη τη ξενοιασιά αλλά και τη θετική ελαφρύτητα που στερηθήκαμε εδώ και τόσο καιρο. Τα ρούχα μας δε γίνεται παρά να συμβαδίσουν με αυτή την απαίτηση, αφού η μόδα ξέρει καλά να πώς να καθρεφτίζει και να εκπληρώνει τις επιτακτικές ανάγκες της κοινωνίας.

Γι' αυτό τον λόγο ένα θα είναι το χρώμα που αναμένεται να κυριαρχήσει στη νέα χρονιά. Ένα χρώμα φωτεινό, γλυκό, τσαχπίνικο και παιχνιδιάρικο, τόσο παιχνιδιάρικο ώστε κάθε φορά που το κοιτάς νομίζεις ότι σου κλείνει πονηρά το μάτι. 

Το ροζ στις περισσότερες εκδοχές του θα είναι εδώ με τις ευλογίες των μεγάλων brand μόδας που το έχουν συμπεριλάβει από τώρα στις κολεξιόν τους. Ανάμεσα σε όλες τις χαρωπές αποχρώσεις μία θα έχει τον πρώτο λόγο και θα ξεχωρίσει. Το εκτυφλωτικό φούξια, τo ροζ της Barbie όπως το αποκαλούν συχνά οι «ειδικοί της μόδας», θα βάψει με την ένταση και το πάθος του ολόκληρο το 2021 και μαζί με αυτό θα βάψει και τα σακάκια μας, τα παντελόνια μας, τα φορέματα και τις φούστες μας και, φυσικά, τα πουλοβεράκια μας με ελαφρύ νήμα. 

Το ίνσταγκραμ έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του με τις influencers να το φορούν ήδη με μανία, αλλά και τα στατιστικά είναι σαφή: μέσα στους τελευταίους μήνες οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο για αντικείμενα φούξια χρώματος είναι κατά 61% περισσότερες απ' ότι πέρισυ τέτοια εποχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Mango Combined Knitted Cardigan ($50)

Δες το εδώ

H&M Jacquard-Weave Jacket (£35)

Δες το εδώ

H&M Wide Linen-Blend Trousers (£80)

Δες το εδώ

Ghost Adley Dress (£189)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS