Τη στιγμή που celebrities όπως η Ριάνα και η Μπέλα Χαντίντ αλλάζουν το προσωπικό στυλ τους σχεδόν κάθε εβδομάδα, υιοθετώντας συνέχεια νέες τάσεις, άλλες έχουν αποδειχθεί πολύ πιο σταθερές. 

Ανάμεσα τους η Μέρι Κέιτ Όλσεν και η δίδυμη αδελφή της Άσλεϊ των οποίων των ντυσίμο έχει πραγματικά κάθε φορά την δική τους, μοναδική υπογραφή.

Τι περιλαμβάνει αυτή: Koμμάτια σε oversized γραμμές, μονοχρωμίες (κυρίως βασισμένες στο λευκό και το μαύρο), φλατ παπούτσια και μεγάλες εσάρπες. 

Ένα ακόμα item που οι αδελφές Όλσεν αγαπούν ιδιαίτερα είναι τα μαύρα, skinny τζιν τα οποία δεν αποχωρίζονται ειδικά τους χειμερινούς μήνες. 

Η Μέρι Κέιτ το απέδειξε ξανά σε πρόσφατη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη όπου την είδαμε με ένα απίθανο φθινοπωρινό σύνολο, βασισμένο στο αγαπημένο της μαύρο χρώμα. Μαύρο τζιν, λοιπόν, μαύρα μποτάκια, μαύρο, μακρύ παλτό και λευκό T-Shirt να ολοκληρώνονται από ένα μπεζ, μάλλινο σκουφάκι. Φαίνεται πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το κρύο έχει πιάσει για τα καλά. 

Αυτό που ξεχωρίζουμε εμεις στην εμφάνιση της πάντως είναι το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσε τις μπότες της κάτω από το τζιν της και όχι από πάνω όπως συνηθίζουμε όλες να κάνουμε εδώ και πολλές, πάρα πολλές σεζόν.

Πραγματικά το αποτέλεσμα μοιάζει πιο ήσυχο, πιο κουλ και πολύ πιο σύγχρονο. Θα το καθιερώσουμε.

Δείτε στο βίντεο την εμφάνιση της Μέρι Κέιτ Όλσεν:

Δες το εδώ

& Other Stories Fuzzy Wool Blend Beanie (£27)

Δες το εδώ

Arket Belted Alpaca and Wool Coat (£190)

Δες το εδώ

& Other Stories Boxy Organic Cotton T-Shirt (£17)

Δες το εδώ

& Other Stories Special Cut Jeans (£65)

Δες το εδώ

Arket Chunky-Sole Leather Boots (£175)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS