Μπορεί να θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό, αλλά καλώς ή κακώς, τα ευχάριστα μαθαίνονται! Κάπως έτσι λοιπόν, η είδηση του γάμου της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το κοινό να αγωνιά για μία φωτογραφία των νεονύμφων – αν και αυτό που πραγματικά επιθυμούσε ήταν να δει το νυφικό της Τόνιας -.

Τα αποκαλυπτήρια τελικά έγιναν, με τη νύφη κυριολεκτικά να λάμπει μέσα στο ρομαντικό, κατάλευκο νυφικό της διά χειρός MI-R Ο – δηλαδή του Γιάννη Ράπτη και του Δημήτρη Μαστρόκαλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο δημιούργησε ένα μακρύ slip dress με αναφορές στη δεκαετία του '20. Εσωτερικά το σώμα της Τόνιας αγκάλιαζε απαλά ένα μεταξωτό σατέν, ενώ στο μεταξωτό τούλι που χρησιμοποιήθηκε εξωτερικά ήταν κεντημένες με την τεχνική του patchwork, 18 είδη ντελικάτης δαντέλας. Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο.

Το ρομαντικό ύφος της sur mesure δημιουργίας συμπλήρωναν οι πέρλες που είχαν κεντηθεί σε όλο το νυφικό, καθώς και στο μακρύ μεταξωτό πέπλο.

MI-R Ο όμως επέλεξε και ο γαμπρός, Κωστής Μαραβέγιας και πιο συγκεκριμένα ένα μπορντώ κασμιρένιο σταυρωτό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει μια πιο αναλαφρη νότα επιλέγοντας φλοραλ pochette.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος τελέστηκε στο Δημαρχείο της Ύδρας ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας.

Κεντρική φωτογραφία: Courtesy of MI-R Ō

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS