Είναι ένα από τα χρώματα που είτε αγαπάς είτε μισείς. Τελεία και παύλα. Κανένας όμως δεν θα διαφωνήσει ότι το προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι για το 2021. Αυτή θα είναι λοιπόν η χρονιά του φούξια και, σε όποια κατηγορία γυναικών κι αν ανήκετε, σας έχουμε καλά νέα: υπάρχει τουλάχιστον μία απόχρωσή του κολακευτική για κάθε επιδερμίδα.

Υπάρχει όμως και μια στιλιστική παγίδα: Αν το φορέσετε σε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ από οικονομική αλυσίδα καταστημάτων, υπάρχει κίνδυνος να δείχνει ευτελές. Γενικά, οι εντυπωσιακές αποχρώσεις μπορεί να «φωνάζουν» την τιμή τους.

Εξαρτάται και από το κομμάτι, όμως. Για παράδειγμα, ένα φούξια πλεκτό πλεξίδα αποπνέει την ποιότητα του χειροποίητου, ακόμα και όταν προέρχεται από ένα προσιτό brand όπως τα Mango. Υπάρχουν επίσης κάποια σχέδια, όπως το πλισέ, που αυτομάτως προσθέτουν στιλιστικούς πόντους σε ένα ρούχο – δείτε για παράδειγμα πόσο κομψό και ακριβό φαίνεται το φούξια φόρεμα των Zara που σας προτείνουμε. 

Είτε πάντως επενδύσετε σε ένα αληθινά πολυτελές είτε σε ένα budget φούξια κομμάτι, οι επιλογές χρωματικών συνδυασμών είναι άπειρες και το αποτέλεσμα εγγυημένα εντυπωσιακό. Ενδώστε άφοβα στο colour blocking, π.χ., μαζί με κίτρινο, πορτοκαλί ή άλλες αποχρώσεις του ροζ στην ίδια εμφάνιση. Ή χαμηλώστε τους τόνους, κυριολεκτικά, ταιριάζοντας το με ουδέτερα χρώματα σαν το γκρι ή το μπεζ.

Δείτε πώς φορούν το φούξια στο Instagram:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τρία φούξια κομμάτια που μπορείτε να αγοράσετε:

Δείτε το εδώ

Πουλόβερ συνδυασμός πλέξης, shop.mango.com, 29,99 €

Δείτε το εδώ

Τσάντα Archie με χάντρες, Shrimps, www.matchesfashion.com, €247

Δείτε το εδώ

Φόρεμα πλισέ με τιράντες, www.zara.com, 15,99 EUR

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS