Ποιος θυμάται ποιο ήταν το χρώμα της Pantone για το 2020; Μέσα σε ένα έτος που δεν θα το ξεχάσουμε για την υπόλοιπη ζωή μας λεπτομέρειες οπώς αυτή χάθηκαν και πέρασαν στα ψιλά, και η Pantone φιλοδοξεί πως η επιλογή της για το 2021 θα φέρει στον κόσμο περισσότερη τύχη απ'ότι μας έφερε το Classic Blue τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες. 

«Ετοιμαστείτε για ένα πιο φωτεινό μέλλον», δηλώνει η Pantone και πράγματι τα χρώματα που διάλεξε για το πολυαναμενόμενο 2021 αντικατοπτρίζουν όλη την ανυπομονησία και την αισιοδοξία μας για κάτι νέο που ξεκινά σύντομα. Ναι, η επόμενη χρονιά θα έχει δύο δικά της χρώματα και όχι ένα όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Δύο χρώματα δυνατά, ελκυστικά και στιλάτα.

Το Ultimate gray (το απόλυτο γκρι) και το Illuminating (ένα έντονο, φωτεινό κίτρινο) είναι οι αποχρώσεις που θα χαρακτηρίσουν τη νέα χρόνια, βάζοντας το δικό τους στοίχημα: να μας κάνουν να ξεχάσουμε όλα εκείνα που μας βάρυναν τους τελευταίους 10 μήνες,

Τα δύο υπέροχα χρώματα της Pantone αποτελούν έναν από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς στον κόσμο της μόδας, δύο αποχρώσεις που πρέπει σίγουρα να φορέσεις μαζί, έχοντας και την έγκριση των μεγάλων οίκων μόδας. Από τον οίκο Jacquemus μέχρι τον Prada, τον Ferragamo και τον Balmain το γκρι και το κίτρινο έδωσαν το παρών στις περισσότερες κολεξιόν για την άνοιξη της νέας χρονιάς. 

Η ανάρτηση της Pantone:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS