Μιλάμε για την βασίλα του ανεπιτήδευτου στυλ. Το κορίτσι που πρώτα κατέκτησε τα fashion blogs σε παγκόσμιο επίπεδο και έπειτα επενέφερε στην μόδα την φιλοσοδία της στιλάτης ροκ μούσας, εκείνης που περιφέρει το ρομαντικά τσακισμένο λουκ της στα backstage μεγάλων συναυλιών και από εκεί στην αγκαλιά του πλανητικού ροκ σταρ αγοριού της. 

Είναι η Alexa Chung, η γυναίκα για την οποία έχουν γραφτεί τα μισά κομμάτια των Arctic Monkeys και η οποία παίζει στα δάκτυλα την τακτική της κομψότητας χωρίς να καταβάλει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε διάφορους καλούς λόγους να την θαυμάζουμε και η νέα της συνεργασία με μία από τις πιο αγαπημένες εταιρίες αθλητικών υποδημάτων είναι απλώς μία συμπληρωματική προσθήκη.

Η Chung υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και υπογράφει τη νέα, καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών της εταιρία Superga προσθέτοντας ένα σικ, καλιγραφικό Α στη γλώσσα κάθε sneaker ξεχωριστά.

Ιδιαίτερη προσοχή αξίσει το φρέσκο, λευκό ζευγάρι αθλητικά μποτάκια της φίρμας αλλά και το πράσινο μεταλιζέ παπούτσι που συνεχίζει την παράδοση της σειράς λαμπερών Superga που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν σε ασημένιο και χρυσό.

Δες το εδώ

2294 Alexa Chung Cotu, £72, Superga

Δες το εδώ

2492 Alexa Chung Satin, £75, Superga

Δες το εδώ

2493 Alexa Chung Satin, £85, Superga

Δες το εδώ

2750 Alexa Chung Varnish, £80, Superga

Δες το εδώ

2292 Alexa Chung Cotu, £72, Superga

 

 

 

TAGS