Δυστυχώς, ακόμα και οι τάσεις τελειώνουν κάποια στιγμή. Πόσα παραλλαγμένα skinny τζιν να φορέσει κανείς; Πόσα cropped ή πόσα τζιν με μικρή καμπάνα; Όλα έχουν ημερομηνία λήξης μέχρι να φύγουν για να επιστρέψουν ξανά. Μέσα στην αναζήτηση της επόμενης τάσης πολλά λάθη μπορούν να θεωρηθούν σαν σωστά. Μέσα στην επιθυμία να βρεθεί το νέο σχήμα πολλές αρλούμπες θεωρούνται ως κάτι σημαντικό. 

Πόσες αλήθεια «ηλίθιες» τάσεις πάνω σε denim δεν είδαμε το 2018 ελπίζοντας ότι δε θα τις ξαναδούμε. Η τελευταία προσθήκη αυτού του κακότεχνου χορού είναι η ευγενική προσφορά της Ουκρανής σχεδιάστριας, Ksenia Schnaider, και εστιάζει σε ένα τζιν παντελόνι με ένα λεπτό πόδι και ένα φαρδύ. Με ένα skinny δηλαδή και ένα καμπάνα. Κόλαση. Όνειρο που έγινε εφιάλτης. Σίγουρα καθόλου όμορφο.

Χάρη στην ονομασία του «ασύμμετρο τζιν», ο σχεδιασμός της Schnaider στοχεύει να δώσει μια ένωση των δύο στυλ, το καλύτερο των δύο denim κόσμων. Λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα σχέδια της Schnaider, με πλισέ τζιν φούστες πάνω παντελόνια και σορτς πάνω τζιν, ίσως δεν είναι ό,τι πιο τρελό έχουμε συναντήση. 

Δείτε το: 

Δείτε το εδώ 

Asymmetrical Jeans $375

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS