Η Μελάνια Τραμπ, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Μέι, Φίλιπ, επισκέφθηκε το Βασιλικό Νοσοκομείο του Τσέλσι, ένα επιβλητικό κτίριο που ιδρύθηκε πριν από 300 χρόνια από τον βασιλιά Κάρολο Β΄ και σήμερα φιλοξενεί εκατοντάδες Βρετανούς βετεράνους.

Αφού περιηγήθηκαν στον χώρο, η Μελάνια Τραμπ και ο Φίλιπ Μέι συναντήθηκαν με μια ομάδα παιδιών και βετεράνων που έφτιαχναν κόκκινες, χάρτινες παπαρούνες – το σύμβολο των πεσόντων στον πόλεμο. Η πρώτη κυρία χαιρέτισε με πλατύ χαμόγελο τους μικρούς μαθητές, αντάλλαξαν χειραψία και τους ζήτησε να της μάθουν πώς να φτιάχνει μια καρφίτσα-παπαρούνα.

Φορώντας ένα αμάνικο, πολύχρωμο (colour block) φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ των 1.910 δολαρίων και nude γόβες στιλέτο, η 48χρονη πρώτη κυρία των ΗΠΑ εντυπωσίασε / ΦΩΤΟ REUTERS

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα πετάνκ, με τη συμμετοχή του Μέι, των παιδιών και των βετεράνων. Φορώντας ένα αμάνικο, πολύχρωμο (colour block) φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ των 1.910 δολαρίων και nude γόβες στιλέτο, η 48χρονη πρώτη κυρία των ΗΠΑ εντυπωσίασε. 

Αυτόματα το google search πήρε φωτιά και το εν λόγω φόρεμα άρχισε να πουλάει σαν τρελό. Η τιμή του κατέβηκε αφού διάφορα σάιτ για να ενισχύσουν τον ανταγωνισμό μειοδότησαν.  Αυτή τη στιγμή μπορεί να το βρει κανείς στην τιμή των 637 δολαρίων εδώ

Δείτε την Μελάνια με το φόρεμα της Μπέκαμ:

Δείτε το εδώ

VICTORIA BECKHAM STRIPE FLARE DRESS $637.49 (70% OFF)
TAGS