Δεν υπάρχει αμφιβολία. Οι φόρμες (ιδιαίτερα το κάτω τμήμα τους, γνωστό και ως joggers) είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που ζήσαμε το 2020. Οι νέες συνθήκες στη ζωή μας οδήγησαν σε μία καινούργια τάξη πραγμάτων και κάπως έτσι οι φόρμες και τα φούτερ πήραν σταδιακά τη θέση όλων των άλλων ρούχων που υπάρχουν στις ντουλάπες μας. 

Αλλά ας πούμε επιτέλους την αλήθεια. Η καραντίνα δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έχουμε αφαιθεί με τόση χαρά και προθυμία στις αγκάλες του athleisure. Τα άνετα και τα κουλ κομμάτια που συνήθως το χαρακτηρίζουν είναι μία βασική αιτία που αυτή η νέα τάση στο καθημερινό μας ντύσιμο ήρθε για να μείνει.

Με το πέρασμα του καιρού αισθανόμαστε ακόμα πιο βολικά μέσα στη νέα μας πραγματικότητα ώστε συνεχώς νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στις αθλητικές μας εμφανίσεις, συχνά μιλάμε για items που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ ότι θα ταίριαζαν με τη συγκεκριμένη αισθητική. Κομμάτια όπως τα oversized μπλέιζερ και τα δερμάτινα ankle boots παίρνουν τη θέση τους δίπλα στις φόρμες, δημιουργώντας μία τελείως φρέσκια τάση που έχει κατακτήσει το ίνσταγκραμ.

Την αποκαλούν και «τάση του αντι-κολάν» για έναν απλούστατο λόγο. Όλα δείχνουν ότι αυτό το τρεντ θα παραγκωνίσει εντελώς τα κολάν, ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι που κυριάρχησε στις γυναικείες γκαρνταρόμπες για πολλά χρόνια, πετυχαίνοντας στην ουσία το ίδιο ακριβώς πράγμα που είχαν πετύχει εκείνα πριν από αρκετές σεζόν. 

Να βρει τον τρόπο να συνδυαστεί με τα πάντα και να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι κάθε εμφάνισης, είτε πρωινής, είτε βραδινής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Sweatshirt (£135)

Δες το εδώ

Frankie Shop Vanessa Cotton-Jersey Track Pants (£125)

Δες το εδώ

Weekday Ambra Knit Hoodie (£45)

Δες το εδώ

Weekday Amba Knitted Joggers (£45)

Δες το εδώ

H&M Cable-Knit Cardigan (£25)

Δες το εδώ

& Other Stories Oversized Organic Cotton Jogger Trousers (£55)

 Δες το εδώ

Good American Pull&Bear Tracksuit Sweat and Jogger Set in Grey (£23)

Δες το εδώ

H&M Fine-Knit Jumper (£10)

Δες το εδώ

H&M Fine-Knit Joggers (£20)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS