Στην αρχή το έδειχνε πιο δειλά, πλέον σχεδόν το φωνάζει: η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει σκοπό να συμμορφωθεί με όλους τους κανόνες ντυσίματος που προβλέπει το βασιλικό πρωτόκολλο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν κράτησε μεγαλύτερη τσάντα και συνέχισαν όταν απέρριψε το nude καλσόν και εμφανίστηκε ξανά και ξανά με τα μαλλιά της σε ατημέλητο κότσο. Τώρα, η Μέγκαν το πήγε ένα βήμα παραπέρα- φόρεσε μίνι φόρεμα για μια βραδιά στο θέατρο. 

Κι ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να χειροκροτήσουν τη ριζοσπαστική νέα πριγκίπισσα, η εμφάνισή της τους άφησε με ένα παγωμένο χαμόγελο στα χείλη. Γιατί, απλώς, το πείραμα δεν πέτυχε. 

Η Μέγκαν επέλεξε έξυπνα, ένα μαύρο μίνι φόρεμα-σακάκι και το συνδύασε με απλές μαύρες γόβες. Όμως, κάτι στην εμφάνιση έδειχνε φτωχό, ανέμπνευστο και αφόρητα βαρετό. 

H εμφάνισή της Μέγκαν

Τα highstreet μαγαζιά ήταν πέρυσι γεμάτα από τέτοια φορέματα, χαμηλότερης ποιότητας, τα οποία αγοράστηκαν και φορέθηκαν χαλαρά, με sneakers, για καφέ ή ποτό, από γυναίκες διαφορετικών ηλικιών. Το συγκεκριμένο φόρεμα, από το Καναδέζικο brand Judith & Charles έμοιαζε να μην έχει καμία διαφορά με αυτά. 

Δεν είναι ζήτημα κόστους- η Κέιτ Μίντλετον έχει εμφανιστεί πολλές φορές με προσιτά φορέματα Zara και καταφέρνει πάντα να δείχνει κομψή και classy. Η Μέγκαν, με αυτή την εμφάνιση δεν ήταν καν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας- ήταν ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που «ακόμα το ψάχνει» με το στυλ του. 

Η Κέιτ Μίντλετον, σε παλαιότερη εμφάνιση, στο θέατρο. Βρείτε τις διαφορές

H εκδοχή της Κέιτ για το μίνι φόρεμα. 

Έτσι, η Μέγκαν μετέτρεψε έτσι τα εν δυνάμει επιφωνήματα θαυμασμού, σε χασμουρητά. Κρίμα. 

Δες το φόρεμα της Μέγκαν εδώ

Διαθέσιμο σε μωβ σκούρο, μπλε και μαύρο

Και εδώ δύο εναλλακτικά, στιλάτα φορέματα, με τα οποία θα είχε κάνει όντως τη διαφορά.

Δες το εδώ.

Δερμάτινο μίντι φόρεμα, Nanushka

Δες το εδώ.

Ζακάρ φόρεμα, Zara

Δες το βίντεο με την εμφάνισή της.

 

TAGS