Όταν κάνεις τη λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι για την επόμενη σεζόν σίγουρα ένα τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να γράψεις είναι κάλτσες. Ανάμεσα στα πιο παραμελημένα items σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα αυτό το ζεστό, χουχουλιάρικο αξεσουάρ είναι συνήθως αυτό που βρίσκεται πιο ανακατεμένο στα συρτάρια μας, αυτό που δεν προσέχουμε πώς το πλένουμε και που το φοράμε ακόμα και αν είναι παλιό και ταλαιπωρημένο.

Οι άνοδος των sneakers στις ζωές μας άλλαξε κάπως το παιχνίδι και τη θέση ενός όμορφου, χαριτωμένου ζευγαριού καλτσών στην καθημερινόητα μας-τώρα οι κάλτσες μας έπρεπε να είναι πιο εντυπωσικές, πιο χαρούμενες, πιο πρωτότυπες, σε κάθε περίπτωση έπρεπε να είναι οι σωστές, να φαίνονται από τα αθλητικά μας παπούτσια τόσο όσο έπρεπε και να ταιριάζουν στο λουκ σωστά και ιδανικά.

Μία fashion editor που όπως η ίδια υποστηρίζει συνήθιζε να φοράει τις κάλτσες του συντρόφου της, αδιαφορώντας για το συγκεκριμένο αξεσουάρ ακόμα και όταν έπρεπε να το συνδυάσει με sneakers, παραδέχεται ότι ποτέ δεν μπορούσε να πείσει τον εαυτό της να ξοδέψει χρήματα για ένα ωραίο ζευγάρι κάλτσες κάτι το οποίο η καραντίνα την έκανε να μετανιώσει.

«Παιρνόντας ώρες μέσα στο σπίτι, δουλεύοντας από εδώ, χωρίς παπούτσια, έχω επανεκτιμήσει την αξία των καλτσών στην ντουλάπα μου, αλλά και το πόσο πολύ μπορεί να σου φτιάξουν την διάθεση,» γράφει η Joe Montgomery και υπόσχεται ότι όταν θα βγούμε από τα σπίτια μας θα αρχίσει να δίνει περισσότερη βάση σε αυτό το κομμάτι του ντυσιματος μας. 

Μέχρι τότε έχει κάνει μία μικρή έρευνα αγοράς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Ganni Two-Tone Cotton-Blend Socks (£25)

Δες το εδώ

Arket Supima Cotton Rib Socks (£4)

Δες το εδώ

Topshop Blue Glitter Socks With Stripe ( £4) £3

Δες το εδώ

Falke Striped-Cuff Ankle Socks (£15)

Δες το εδώ

Étoile Isabel Marant Vily Ecru Cotton-Blend Socks (£45)

Δες το εδώ

Ganni Dot-Jacquard Jersey Ankle Socks (£20)

Δες το εδώ

Lazy Oaf Argyle Socks 1-Pack (£10)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS