Το nude, κοινώς το μπεζ, φορέθηκε από τη Ριάνα μέχρι την Κέιτ Μίντλετον. Αγαπήθηκε από τις πιο κλασικές περσόνες μέχρι τις πιο φαντεζί, αλλά τελικά καθιερώθηκε σαν το απόλυτα διαχρονικό χρώμα, μαζί με το μπεζ και το λευκό. Το εφέ που δημιουργούσε έπαιζε με το «γυμνό», όπως το όνομά του, αφήνοντας τη φαντασία να καλπάσει και παίζοντας με τη φιγούρα του σώματος.

Η φυσική συνέχεια αυτού του τρεντ είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική, ακόμα πιο σύγχρονη. Παρακάμπτει τον πουριτανσμό της εποχής των σόσιαλ μίντια και παίζει δυνατά με την απόλυτη διαφάνεια. Το pvc που αφήνει τα πάντα σε κοινή θέα, ενώ παράλληλα προστατεύει υπό την μορφή υποδήματος ή τσάντας, ακόμα και πανωφοριού, είναι ό,τι πιο hot φέτος. Όχι μόνο για τον χειμώνα, αλλά και για το καλοκαίρι. 

Διάφανα και καθαρά. Έτσι φαντάζεται τα αξεσουάρ μας η μόδα, έτσι κάνουμε κι εμείς που επιθυμούμε να παίξουμε το παιγχίδι των τάσεων και να τις κάνουμε δικές μας. 

Υπάρχει βέβαια ένας μεγάλος κίνδυνος με αυτό το τρεντ: Είτε να νιώσετε ότι μοιράζεστε πολλά με τους γύρω σας, παραπάνω από όσα ίσως θα θέλατε, είτε να κουραστείτε να γλιστράτε μέσα στα ιδρωμένα -όχι τόσο σικ- παπούτσια σας. 

Διαφάνεια στις τσάντες και στα πέδιλα.
Διαφάνεια ακόμα και στα Chanel.
Τα πάντα στο φως.
Ό,τι υπάρχει μέσα στην τσάντα σου θα το δείξεις.
Θα μπορούσε να είναι μποτάκι.

 

TAGS