Κι αν δεν ξέρει η Κέι Μος από τρόπους για να αιχμαλωτίζει όλα τα βλέμματα, τότε ποιος άλλος μπορεί να ξέρει; 

Το στυλ του διασημου μοντέλο έχει ειδικό ενδιαφέρον γιατί πρόκειται για μία γυναίκα που έχει βρει 100% τι είναι αυτό που της ταιριάζει και την κάνει να νιώθει άνετα. Έτσι θα την δεις αμέτρητες φορές με κουστούμια και με total black λουκ, μόνο που την ίδια στιγμή ξέρει πως να το κάνει να δείχνει πάνω της μοναδικό και σίγουρα καθόλου βαρετό.

Αυτό ακριβώς πέτυχε και εχθές όταν βρέθηκε στο ετήσιο γκαλά που διοργανώνει η Vogue κατάτ την διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. Η Κέιτ με συνοπτικές διαδικασίες έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν πάνω της κάνοντας την εμφάνιση της με ένα απλό μαύρο κουστούμι, το σακάκι του οποίου έχει λαμπερά στρας κεντημένα στο κάτω μέρος του γιακά. Ένα απλό στυλιστικό τρικ που αν το δουλέψεις σωστά (δηλαδή, αν δεν το υπερφορτώσεις με άλλα περιττά αξεσουάρ) μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο απλό συνδυασμό βραδινό και υπέροχο.

Το ίδιο κόλπο μπορεί να λειτουργεί μία χαρά αν σε ένα απόλυτα ήσυχο λουκ προσθέσεις ένα μπουφάν ή ένα σακάκι σε μετάλικ απόχρωση. Σε αυτή την περίπτωση και πάλι φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτική με τα αξεσουάρ, όπως θα δεις ότι έκανε και η Κέιτ. Η τσάντα και τα παπούτσια της είναι επίσης μονόχρωμα, χωρίς έντονες λεπτομέρειες.

Δες το εδώ

EMBROIDERED VELVET BOMBER JACKET DETAILS, ZARA, 29.99 EUR

 Δες το εδώ

Δες το εδώ

Metallic leather jacket, ΜΑΝGO, 139,99€

Δες το εδώ

SHINY CAMOUFLAGE PARKA DETAILS, ZARA, 19.99 EUR

Δες το εδώ

Knit bomber, ΜΑΝGO, 29,99€12,99€

 

 

TAGS